İSTEKLİ BİR BOLUSPOR OLSADA SONUÇ YİNE HÜSRAN!

  • 12.03.2012 00:00

 

       İçimden yazı yazmak gelmesede bu hafta yazmalıyım dedim. Boluspor Kasımpaşa maçınıda kaybederek şampiyonluk umutlarından uzaklaşmaya başladı.İlk iki artık bitti. İlk altı sıralamasıda zora girmeye başladiki, iki maç daha kaybedersek düşmemeye oynayan bir boluspor görmeye başlarız. Gerçi bu hafta sahada futbol oynamaya çalışan futbolcuların kazanma istegi ve hırsı geçen haftalara oranla daha iyi olsada, Kasımpaşa'nın maç boyunca yaptığı bir iki atağının bir tanesinin gol olmasıda  rakib için avantajdı. Boluspor  bu futbolunu geçen haftalarda oynasa idi enaz 5 puanımız daha olurduki bu haftalarda kaybedilen puanları fazla önemsemezdik. Bahri hoca kazanmak adına ne yapması gerekiyorsa ortaya koymaya çalıştı. Ancak olmayınca olmuyor. Bu satırlarda ağır eleştiri bekleyenler olabilir, takımın bu gidişatından şu sorumlu bu sorumlu gibi kişileri hedefe alan yazıları okumak isteyenler olabilir, bunun yarardan çok zarar vereceği görülmelidir.
        Buradan Bolusporlu futbolculara soruyorum. Madem bu kadar iyi oynamaya çalışıyorsunuz, vede istekli oynuyorsunuz neden kaç haftadır sahada yoksunuz sakarya maçından sonra oynamak istemeyen, maçın biran önce bitmesini bekleyen futbolcular gibi oynamanız kime tepki idi, Futbol oynamanız için sizleri bu kulube transfer eden bu insanların suçu sizleri Boluspor'a kazandırmakmıydı. Yaptığınız bu hareketlerin sonucunda transfer komitesinin yapmış olduğu transferler sorgulanmaya başladı. Aslında kim isterki yapılan transferlerin  kötü olmasını, ancak madalyonun diğer yüzü hiçde görüldüğü gibi olmuyor. Başarıda omuzlara alınıyorsan başarısızlıktada eleştirilerin hedefi olmanda oyunun kurallarından, Aydın çetin ısrarı ise anlamıyorum.olmayınca olmuyor zaten sezona başlaması ile eleştirilerin hedefi haline geldi. Bu saatten sonra Aydın'ı oynatmak için ısrarcı olmanın Boluspor'a fayda sağlamayacağı görülmelidir. Yabancı transferinde Omar fiyasko çıktı. Gömis ise kötünün iyisi mantığında oynuyor. Bu takımda bu futbolcuların olmamasıda Boluspor'a bir şey kaybettirmez.
        Bu maçın seyirci sayısı yeterli degildi. Taraftarlar Boluspordan umudunu kesmiş, naklen yayın olmadığı halde seyirci desteğinden yoksunlaşan bir Boluspor artık ilgi çekmiyor. İlçelerden çevre illerden gelen Boluspor dostları inançlarını kaybetmiş olmalıki, takıma destek vermekten uzaklaşıyorlar. Bu heyecanları tamamen yitirmemke  için Boluspor kalan haftalarda playof mücadelesini sürdürmeli ve heyecanı son haflara kadar taşımalıdır. iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız