YENİDEN DİRİLİŞ

  • 12.12.2011 00:00

 

     
          Boluspor futbolcuları Karşıyaka maçını kazanmak istedikleri için kazandılar. Bu niye mi söyledim! isteyince başarılı olmamak için bir neden yok, Maç öncesi konuştuğumuz bazı taraftarlardan gelen serzenişler bu maçın kazanılması zor bir maç olduğu yönünde ifadelerdi. Ancak Boluspor eksik olmasına rağmen hiçde beklenildiği gibi kötü futbol oynamadı. İyi futbolunu doksan dakika boyunca sürdürdü ve rakiplerimizin puan kaybettiği haftada inanılmaz bir üç puanla zirveyi bırakmayacağını gösterdi. Ferhat Kiraz, Emre Toraman, Ümit Tütüncü gibi isimlerin kadroda olmayışı bu maçın kazanılmayacağını düşündürmüş olsada mücadele ve hırs bu maça galip geldi. Hafta içerisinde Başkan necip çarıkcının basına vermiş olduğu demece bakarsak Boluspor'un mücadele hırsının olmaması gerekir. Bu sene sezona geçen yılın borcu ile girildiğini,  şampiyonluk isteyen bir takım olmadıklarını söyleyen Başkanın bu ifadelerinde samimi olmadığı düşüncesindeyim. Çünkü Boluspor başkanlığına soyunmuş bir başkanın ve yapılan transferlerede bakarsak hiçde başkanın söylediği gibi müyevazı bir takım kurulduğu söylenemez. Gelelim borç edebiyatına artık Necip başkan geçmiş borçları karıştırmaktan vazgeçmelidir. Yol şu kadar borçla devir aldık, yok bu borçların kapanması gerekir, yok şu kadar bütçe yaptık gibi söylemrinden kurtulması gerekir. Onun şu anda yapması gereken kamuoyunun büyük destegi ile geldiği Boluspor başkanlığını layik olduğu yere taşımaktır. İnanıyorumki Başkan bu açıklamalarında zorluklardan, maddi imkansızlıklardan bahsetmek istesede  spor kamuoyunda farklı algılamalara neden olmaya başlamıştır.
             Maç kadrosunda Veysel'in her hafta inanılmaz hırsı ile devam eden yükselişi görülmeye deger, otuzbeş yaşındaki bir futbolcunun gençlere taş çıkartırcasına verdiği mücadele genç arakadaşlarına örnek teşkil etmektedir. Cihat hocanın ise maç sonundaki açıklamaları ise gerginliğinin bir ifadesi olarak algılansada, şikeden ceza gören bir meslektaşınıda örnek olarak kendi ile kıyaslamasıda Denizli maçından sonraki gerginlik hali diye yorumluyorum. Hiç bir yönetici ve taraftar hele ki  Boluda iyi giden bir takımdaki antrenörü göndermek istemez. Cihat hoca sen hocalığını başarı ile yap gerektiğinde buğün eleştirildiğinin gibi omuzlara almasınıda bilen bir camiada olduğunu da unutmamalısın. iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • karaçamı kesemedim budaktan
    karaçamı kesemedim budaktan
    6.09.2011 09:12

    çocuklar duymasında selami vardı hani... aahhhaaa hhaaa hhaaa zorlama bir yazıya zorlama bir gülümseme seçime kadar kendi devirdiğin çamlar ne olacak.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız