SEVELİM Mİ, DÖVELİM Mİ, ARTIK KARAR VERELİM!

  • 30.10.2011 00:00

 


              İşte beklenen sonuç demeye dilim ve kalemim elvermesede, sonuç Boluspor'un son haftalarda oynadığı oyuna göre kimilerine göre normal, kimilerine görede geç kalmış sonuç olarak degerlendirildi. Bu yazıyı yazarken artık Bolusporluyum diyenlerin bu sonuç karşısında neden eleştinin dozunu kaçırdıklarını düşünüyorum. Haklılar mı acaba diyorum, yoksa ben dedim oldu mantığı ile mi yaklaşıyorlar, sanki bu sonucun gelmesini isteyen kişilerin olduğunu düşünüyorum. Ancak ihtimalde veremiyorum çünkü söylemlerde kimse mangalda kül bırakmayan Boluspor'lu olunca bu sevginin başarıya endeksli olduğunuda görüyorum. Haftalardır bazı köşe yazarları, ve bazı taraftarlar  oyunun iyi olmadığını Boluspor lider olduğu haftadaki başarısını dahi tesadüflere bağlıyorlardı.Şimdi yenilginin faturasıda önce Cihat hocaya çıkacak gibi görünüyor. Hiçbir hoca takımını mağlup olsun diye sahaya sürmez, elbetteki hocanın yanlışları olacaktır, ancak bu yanlışlarını görmezden gelen hocalar bulundukları takımdada  uzun süreli olmazlar.

              Fatih Gül'ün oyuna girişini bazı taraftarlar begenmeyerek kendilerince uzun süreli protesto etmesi hem Fatih'i olumsuz yönde etkiler hemde takımın diger oyuncularının hata yaparsam protesto ile karşılaşırım korkusu sarar ki, bu sonuçta yanlızca Boluspor'a zarar verir. Veysel ilk onbirde çıktığı ilk maçta gençlere öğüt verircesine mükemmel oynadı diyebilirim. Gencer bu maçta iyi degildi. Cihat hocanın idael kadrosunu oluşturamamasının sıkıntıları bazı haftalarda lehine gelişsede, bu süreklilik yaratmayacaktır. Cemil'in kadroda olması taraftarın beklentisi olduğu kadar, ben ve benim gibi düşünenlerinde beltentisidir.

             Bu maçın yenilgisi artık geride kalmalıdır. Boluspor erken alınan yenilginin sonuçlarını kalan haftalarda kendi lehine avantaja çevirmesini bilecektir. Namaglup olmanın stresini atmış olan Boluspor bundan sonraki maçlarını hatalarından ders çıkararak oynadığı sürece avantıjını kendi lehine cevirecektir.

iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • ERCAN
    ERCAN
    13.08.2011 18:26

    SAÇMALIK

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız