BU MAÇ BÖYLE BİTMEMELİYDİ!

  • 20.10.2011 00:00

 


          Bu maç, bu skorla bitmemeliydi. yine aynı hastalığımız devam ediyor. iki yan top, ve yediğimiz iki gol, neden diye sormuyoruz. Bu soruyu Cihat hocanın talebelerine       sorması gerekir. veya idmanlarda bu zaafını gidermek için çalışma yapmalıdır. Sürekli aynı hatadan gol yiyen bir takım uzun süre kalıcı olmaz. Kaleci Atacan girdiği ikili mücadelede sakatlanınca oyundaki agırlığı kayboldu.  korner atışından gelen yan topta da zamanlama hatası yapınca gol kaçınılmaz oldu. Korner atışların ön ve arka kale içerisinde birer futbolcunun olmamasıda yenilen golde önemli faktördü.Cihat hoca takımını iyi motive ediyor. Ancak motivasyon futbolculara ağır geliyor galiba, Boluspor galip duruma geldiğinde pas hataları çogalıyor. Sürekli hata yapan bir takım görüntüsü vermeye başlıyor. Aslında altı haftadır sonuç olarak istediğini alan Boluspor bu maçta bir sıfıra yatma gibi oynayınca skor kaçınılmaz oldu. Atacan'nı sakatlığına rağmen oyunda tutmasıda hatalarından biri olarak bu maça damgasını vurdu.
           Bu maç Boluspor için önemi olan bir maçtı. İki haftadır lider olduğumuz  Bank asya liginde liderliğin ağır yükü futbolcular üzerinde baskı yaratmaya başlamış, olmaliki bu kadar rahat alabileceğimiz ve hatta iki defa öne geçtiğimiz bir maçta beraberlik olması da bu baskının görülmesine neden oldu. Kaleci Atacan geçen hafta Göztepe maçınıdaki performansın neticesinde üç puandaki katkın büyüktü. Caner nekadar iyi futbolcu olduğunun belki sen farkında olmayabilirsin, ancak oyunda olduğun dakikalarda biraz daha kendine güvenle oynasan takımına daha faydalı olacağınıda bilmelisin. Onur Bektaş'a parantez açmadan geçmek haksızlık olur, yerinde bu kadar sağlam oynayan bir onur Boluspor'a her zaman faydalı olacaktır.Emre toraman, onur'la birlikte yanyana oynayan iyi bir kesici, rakibin ataklarını kesmesdeki zamanlaması ve topu oyuna sokmadaki zamanlaması iki ön stoperin birbirini tamamlayan özellikleri idi. Ümit Tütüncü futbol oynayarak daha verimli olacaksın, hakemle konuşmayı bırakıp oyuna dönme zamanlamanı iyi ayarlarsan takımına daha faydalı olursun.
             Güzel bir havada oynanan Elazığ maçının seyirci sayısı çogalacak derken geçen yılları aratmaya başladı. Lider girilen bir haftada seyircinin ilgisizliği belki sporda yaşanan olumsuzluklar olsada, futbolun olmassa olmazı seyircinin tribünlerden uzaklaşmaması için gerekn yapılmalıdır. Hakkaride hain saldırıda şehit düşen 24 askerimizinde yakınlarına başsaglığı diliyorum  Artık bu hain saldırıların bitmesi gerektiği devletin dış politikadan daha öncelikli konusu olmalıdır. iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız