SPORUN DEGİŞİK BRANŞLARIDA VARMIŞ!

  • 18.07.2011 00:00

 

                        Boluspor ve futbol, nedense hepimizin yoğunlaştığı futbol çogunluğun ortak spor dalı olmuş durumda, işte tam burada şehrimizin genç işadamları devreye girer.  Bolu sportif havacılık kulübü altında birleşerek  Bolu halkına sporun değişik bir yüzünü sevdirmeye başlarlar. Geçen altı yıldan bügüne gelinen noktada başarı grafiklerini yükselterek havacılığı hem sportif açıdan hemde turizm açısından kamuoyunun ilgisini çekmeyi başarırlar. Fatih Yamaner kardeşim bu ekibin başında kuruluşundan bu güne bıkmadan, yılmadan heryıl havacılık gelenegini Abantta Temmuz ayının ikinci haftasında ekibi ile birlikte başarı ile yürütmekte, ve havacılığın sadece Türk hava kurumundan ibaret olmadığını en iyi şekilde sunmaktadır. Cumartesi akşamı davete icabet ederek katıldığım bu organizasyon gerçekten görülmeye degerdi. Akşam vakti planörlerin gökyüzünde süzülmeleri, izleyenleri bu spora çeken en önemli aktivite olarak görüldü.

                            Fatih kardeşim sadece havacılık degil, Basketbol'unda Bolu'da yıllar sonra tekrar hatırlanmasını sağlayarak yine bir ilke imza atmasını bildi. Boluspor'la protokol yaparak Boluspor basketbol takımını, futbolun ardından bolulu sporseverlerin hizmetine sundu. Ona bu işi kimse yap demedi, bu işin eniyisini yapmak adına cafecrawn galatasaray yardımcı hocası ile anlaştı. Bu anlaşma spor turizminde Bolu'ya ivme kazandıracak en önemli unsur olarak hafızalara kazınacaktır.
                            Tenis kortunun açılışında tatilde olduğumdan bulunamadım. Necip başkanında bu tesisin yapımını üstlenmesi ve spora degişik bir alan yaratması Boluspor futbol kulübünün başkanı olarak anlam taşımaktadır. Zengin sporu olarak bilinen tenisin spor olarak bakıldığında hiçte öyle olmadığı, isteyen herkesin Gençlikspor il müdürlüğndende yardım alarak yapabileceği spor olması Bolunun spor adına gelişmişliğinin bir göstergesi olmaktadır
                            Geçen hafta içerisinde Gençlik spor il müdürlüğünün Aladağ izcilik tesislerinde yapılan tesisleri yerinde görmek için gittiğimde geçmişten bu yana çalışmaların en yogun olduğu yıl olarak gördüm. İl müdürü suat Çelen başarılı sporculuğunun  ardından başarılı bir yöneticilik anlayışı ile başlattığı çalışmaların  en önemlisi , daha önceki yıllarda cadırlarda kalan yaklaşık beşyüz  ögrencinin daha modern konteynır'larda kalmasını sağlayan adımların atılmasında sınırlarını sonuna kadar kullanmasıda Aladağa gelecek Bolu'yu hiç tanımayan gençliğinde ilgisini çekecektir. 
                             Hazırlık maçlarındanda görüldüğü üzere Boluspor'un bu sene Bankasya liginde işi biraz zor olacağa benziyor. Necip başkanın nakit bulmak adına yaptığı çalışmalar ve geçen yılın borçları kendisini bunaltsada iddalı bir takım kurmak adına çalışmalarından vazgeçmeyecektir. Enaz üç veya dört transferin yapılması gerektiğinden transfer komitesinin futbolcu arayışı maçların başlamsına kadar devam edeceğe benziyor. iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • ösleem
    ösleem
    1.06.2011 21:25

    Ümit Hanım harikasınız sevgiler saygilar :)))

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız