TREND TOPIC

  • 14.06.2020 00:00


Son zamanlarda en çok duyduğum cümlelerden birisi “Biz ne ara bu hale geldik?”.

Ne ara geldik bilmiyorum ama bu hale geldik.

Yozlaşmayı ister nüfus artışına bağlayın, isterseniz medyaya, isterseniz sosyal medyaya yada salgına(pandemi). Suçu kime atarsanız atın, eğer sosyal medyada özel hayatınızı paylaşıyor iseniz, kanımca bu yozlaşmış toplumun yozlaşmış bireyi sizsiniz. Aramıza hoş geldiniz.

Adı üstünde özel hayat, size özel olmalı. Bunu paylaşmanın mantığı ne?

Ben yiyorum, geziyorum bakın.

Kocişim ile kahve keyfi. Sevgilim ile havuz keyfi. Kalp… Kalp… Kalp… Gülen Surat #Havuzda

Geçenlerde izlemişsinizdir, kız annesini merdivenden itiyor eskilerin tabiri ile birden top 10 listesinde üst sırada, günümüz tabiri ile Trend Topic. Trend Topic olmak uğruna herkes çekip çekip gönderiyor.

Düşünebiliyor musunuz Trakya Üniversitesindeki yemek zammı Trend Topic oluyor.

Birde meydan okumalar var. Aman ya rabbim ben tuvalet kağıdını popom ile zıplatabiliyorum ve Merve’ye meydan okuyorum. Çok büyük başarı beyin işlevini yitirmiş popo yetkiyi devir almış.

Başka çocukların canı ister diye dondurmayı bile evde yediren bir nesilden, yediklerini sosyal medyada paylaşan bir nesil doğdu.

Bakıyorsunuz peygamber efendimizin “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” hadisini like’lıyor, favlıyor ve paylaşıyor duvarında…

Arıyorum arkadaşımı hayırdır imana mı geldin diyorum yok abi yazı karakteri hoşuma gitti diyor.

Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derlerdi eskiler. Bu atasözü tarih oldu. Artık paran varsa sosyal medyada, namaz kılıyor sosyal medyada, gazı gelince gaz çıkarıyor “Ellamdülillah gaz çıkardım” sosyal medyada.

Sonuçta vitrin güzel içerik boş.

Saygılarımla.


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız