HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM

  • 16.08.2018 00:00

 

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un unutulmaz dizeleri sanki bugünü anlatıyor.

Hangi ülke Türk halkını dize getirebilir? Sorarım size.

Yıllar boyunca müttefikiz, dostuz diyerek bizi arkadan vuran hangi ülke bizim halkımıza ambargo ile istediğini yaptırabilir?

Yıllar boyunca savaşan, savaşmayı bir onur kabul eden. Esaret yerine onuru ile ölmeyi tercih eden bir milletin evlatları olarak bugün yaşananlara sadece gülüyorum.

Türk halkının azmini, Türkiye Cumhuriyetinin ekonomisinin sağlamlığını test etmeye cüret edenler bu savaştan bekledikleri sonucu elde edemeyecektir.

Hasta adam denilen Osmanlı İmparatorluğu’nun torunları, o torunlar ki yokluk için de Çanakkale’de, Maraş’ta, Afyon’da, Eskişehir’de, Antep’de, İzmir’de destanlar yaratmış, o da yetmemiş 15 Temmuz da gücünü dünya ya bir kez daha göstermiş bir millettir Türk Milleti.

Kızıyorum size ey milletim. Yaradan’ın emridir, israf etmeyiniz.

Ne gerçek dolarları yakın, nede telefonlarını parçalayın. Bilakis doları bozdurup ekonomiye can verin. Telefonlarınızı bozulana kadar kullanın.

Üretin, evinizde her şeyi üretin ve komşularınız ile paylaşın.

Yerli malı üreterek ekonomiye can verin. Sadece yerli olan yada bizimle dost olan, bize destek olan ülkelerin ürünlerini alın, kullanın.

Sonuçta bizi tanımayan liderlere Türk olmanın farkını öğretin.

Ben yaşamım da her türlü şeyden feragat etmeye hazırım. Gerekirse çadır da uyur, elektrik kullanmaz, telefonsuz ve bilgisayarsız bir hayata geri dönerim ve ağzımı açıp da yöneticilerime en ufak bir kötü söz söylemem.

Özgürlüğüm için seni destekliyorum ANKARA;


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • yılmaz kayabaşı
    yılmaz kayabaşı
    12.01.2013 08:53

    90lı yıllar ancak bu kadar güzel anlatılabilir. Şimdi yazıyı okurken bende çocukluğumun hazzını yaşadım.. Yazıyı yazan arkadaşıma çok teşekkür eder diğer yazılarını büyük bir heyecanla beklerim..

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız