SAHA ARAŞTIRMASI

  • 7.11.2013 00:00

Bir deli, kuyuya taş atmış, bin akıllı o taşı çıkarmak için uğraşmış… Bu atasözü bilmeyen yoktur.

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Özdinç'intwitter hesabından yaptığı  "Saha araştırması yaptım, jinekologlarla konuştum. Kız öğrenciler arasında kürtaj patlaması var" sözlerine Sağlık Bakanlığından yok öyle bir saha araştırmamız diye yalanlama gelmiş.

Anlaşılıyor ki saha araştırmasını yapan kendisi… Görüşleri kendini bağlıyor ve akademik bir geçerliliği yok.

Sağlık Bakanlığı bu olayı temizlemeye çalışıyor.

Saha araştırmasını en iyi bilenlerden biri olduğuma eminim.

Fakültemde bu konuyu enine boyuna öğrettiler. Hocamın söyledikleri dün gibi kulaklarımda.

“Arkadaşlar, bir anketin sonucunu belirlemek isterseniz o sonuca uygun kişileri örnekleme yani araştırmaya dahil etmelisiniz.” demişti hocam.

Yani ben meyhanede beş vakit namaz kılıyor musunuz diye sorarsam çıkacak sonuç bellidir.

Benimde Jinekolog tanıdıklarım var. Türkiye’de kürtaj yaptırmak o kadar kolay değil. Her jinekolog kolay kolay kürtaj yapmaz. Ama siz gözünü para hırsı bürümüş bir jinekoloğa kürtajı sorarsanız oda kürtaj patladı diyecektir. Çünkü ondan başka ekmek doğrar gibi kürtaj yapan doktor yoktur. Ve tüm mağdurlar ona gitmektedir.

Bardağın boş bir tarafı daha var. Bu kürtaj yaptıranların hepsi kendi rızaları ile mi hamile kalmışlardır. Bunun çok iyi araştırılması gerekmez mi?

Zorla tecavüze uğrayan kızlarımız hamile olduklarını anladıklarını zaman sizce ne yapıyordur? A) Zil çalıp oynuyordur

B) Kürtaj parası bulmak için bin bir takla atıyordur…

Ayrıca aile baskısı nedeniyle tecavüze uğradığını saklayan(saklamaya çalışan) kızlarımız para bulamadıkları için çocuğunu doğurmak zorunda kalmakta ve bebeklerini ölüme terk etmektedir. Bu gerçeği hepimiz biliyoruz ama işimize gelmediği için görmezden geliyoruz.

Son olarak devlet (çalışanları) görevini yapacak, kızlarımızı koruyacak. Onların ev dışındaki hayatlarına göz kulak olacak.

Yoksa oturduğumuz yerden fuhuş patladı demek bence HAYDİ KIZLAR OKULA sloganının HAYDİ KIZLAR AİLENİZİN YANINA şeklinde değişmesi demektir.

Saygılarımla.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız