Gençlere Güvenmek Gerek!..

  • 28.04.2022 17:37

Boluspor da Abdullah Abat yönetimi kongreye 4 hafta kala istifa ederek adeta sürpriz yaptı.
Abdullah Abat zor günlerde takımı ama iyi ama kötü yönetmiştir.

Abdullah Abat donemini günün şartlarına göre değerlendirirsek pek de başarılı olmayan ama Bolusporu bir dönem ligde tutarak birde dönem de tehlikeli bölgede bırakarak bence çokta başarılı olmayan bir dönem böylece sona erdi.

Bundan sonrasına bakmak gerekir. Beypilicin maddi desteği ile takımı iyi bir konuma getiremeyen yönetim anlayışı ile Boluspor'un işi de olmaz. 
Oğuzhan Özçelik, ise Bolu Genç iş adamları yönetiminden tanıdığım kadarıyla, genç ve dinamik ve aktif bir insandır.

Bolusporu genç yöneticiler daha iyi yönetir.

Buna en güzel örnek ise Boluspor'un eski yöneticilerinden Başkanlık yapmış Yener Bandakçıoğlu, yine başkanlık yapmış Mehmet Inceayan'dır.

Her iki büyüğümüze de, Allah uzun ömürler versin.

Her iki Başkanımız da Boluspor yönetiminde önce Genel sekreterlik görevi yapmış daha sonra da Başkanlık yaparak Boluspor'un tarihine isimlerini yazdırmışlardır.
Oğuzhan Özçelik'de iş adamı olarak gayet başarılı olduğu için bu zor günlerde görevi alarak önce Boluspor'u ligde tutarak, daha sonra da Boluspor'u 1.lig de şampiyon yaparak süper lige çıkaracak isimdir.

Çünkü Bolu Genç İş adamlarının o dönemdeki yöneticilik yapan tüm isimler şu anda Bolu iş dünyasına yön veren kaliteli insanlardır.

Ben Oğuzhan ve arkadaşlarının bu zor günde aldıkları görevi alınlarının  akıyla tamamlayacaklarına eminim. 

Gençlere ve genç kuşaklara güvenen toplumlar her şeyi başarır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız