Dünya Kız Çocukları Günü…

  • 11.10.2021 00:32


Dünya da çok önem verdiğim ve önem verilmesine inandığım şeylerden birisi de Kız evlat sahibi olmaktır. Kız evlatlarımızı iyi yetiştirmeliyiz ki iyi bir EBEVEYN olabilsinler. Ebeveyn olmak Allah tarafından insana bahşedilen en kutsal şeydir. Her canlı doğar ve dünya kadar serveti de olsa herkes annesine muhtaç olarak büyür. Annelik kutsaldır. Kız çocukları ileride anne adaylarıdır. Anne olsun veya olamasın tüm kız çocukları gelecek kurma, yaşatma konusunda birer annedirler. Ne mutlu ki, Rabbim sonunda bana da Kız evlat nasip etti. 2 oğlumdan sonra, kızım İlayda’yı bize bahşeden rabbime şükürler olsun. İlayda her zaman mutluluğumuzun kaynağı, sevimli güzel kızımız.
Ben her zaman her ailenin en az bir kızı olmalı derim. Allah her aileye kız çocuk nasip eylesin. Kız çocuklar aileyle her zaman beraberdir. Her zaman ailede bütünleştiricidir. Bence dinimiz İslamiyet te Kız çocuklara büyük önem verilmesini emretmiştir. Yine Ulusal Kurtuluşumuzun Başında yer alan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Atatürk sayesinde Türk Kadını seçme ve seçilme hakkını birçok medeni olduklarını iddia eden batı ülkelerinden önce elde etmiştir. Ne Mutlu Türk Kadınına ve Anasına.
“11 Ekim Dünya Kız çocuklar günü” kutlu olsun, bence Kız evlat sahibi olan tüm aileler, evlatlarına iyi bir eğitim vermelidir. Kızlarımız iyi birer meslek sahibi, iyi birer yönetici, eğitimci ve iş insanı olarak ülkemizi her zaman ileriye taşıyacak en büyük güç olacaktır. İyi eğitim almış bir anne, hem gelecek nesillere de aldığı eğitimi taşıyacak, hem de yarınlarımızın aydınlanmasını sağlayacaktır.
İşte bu nedenle Kız evlat sahipleri her zaman evlatlarıyla gurur duymalıdırlar ve onların eğitimleri için varını yoğunu evlatlarından esirgememelidirler. Kız evladı olan Ailelerin “11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ” Kutlu olsun.:

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız