Boluspor bu yıl transferde geç kaldı.

  • 7.05.2021 00:00

Ardından yapılan kiralık oyuncular ve transferler ile zor bir sezon yaşadık.

Adeta son 4 maç kalaya kadar ha düştük, düşecekmiyiz rüyalarıyla 'karabasan gördük' son dönemde yaşadıklarımızı yaşamamak için genç takımdan iyi oyuncular seçilerek, takımda yer verilmeli, transfer yapılacak oyuncular izlenmeli ve sezon sonuna kadar oluşturulan transfer komitesinin tavsiyesi göz önünde bulundurularak transfer yapılmalı.

Boluspor her yıl aldığı 7-8 oyuncudan en az 3-4 ünü ünlendirerek 4 büyüklere ve iddealı takımlara satarak bütçe yapardı. Transfer komitesine seçilen yöneticilere yapılan tavsiyeler ile izlenen oyuncular, Yönetim Kurulunun kararı ile transfer edilirdi.

Bir çok genç oyuncu Boluspor da oynayabilmek için can atardı. Çünkü "4 Büyükler dediğimiz Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor" ile diğer takımların yöneticileri hep Bolusporun maçlarını izlerdi. Futbolcu fabrikasıydı Boluspor.

Fakat nedendir iş değişti, son dakikaya bırakılan transfer işi ve kiralık oyunculara verilen paralar ile lig tamamlamak, bir kişiye bu işi bırakmak adet oldu.

Sonunda olan Boluspor'un puanlarına ve yöneticilerin vakit ve paralarına oldu. Ama başarı maalesef ortada ligi 12. olarak bitirmek.

İnşallah önümüzdeki yıl yapılacak transferler iyi, kaliteli oyunculardan oluşurda Boluspor play-of oynar yada direk Süper lige çıkarız... 30 yıl sonra...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız