Hüseyin Varlık... Foto Varlık...

  • 4.09.2020 00:00

 

Bu yazıyı yazmak çok zor benim için... 

Hüseyin Varlık'ı Foto Varlık'ı kaybettik.

Dost insan, misafirperver, yaren arayana yaren olan, son dönemlerde yaptığı iyiliklere yardımlara aracılık etme işini de ekleyen Mengensever Hüseyin abimi kaybettik.

Foto Varlık'ı ebedi istiratgahına uğurlarken fotoğraf makinamı boynuma takıp gittim.

Cenazesine katılan birçok insanda bu defa herkesin fotoğrafını çekmeyi seven kıymetli Mengen seven, insanları ve dostlarını seven güzel insan Foto Varlık 'ın fotoğrafını çekmekteydi.

Belki ilk zamanlarda çektiği cenaze fotoğraflarında kendisine kızıyorlardı, ama şimdi onlarda bu anı ölümsüz yapmak için hatırlamak için telefonları ile fotoğraf çekmek için deklanşöre basmaktaydı.

Evet sevgili okurlar, düğünde, sünnette yaşgününde fotoğraf çekmek adettendi ama adı bile soğuk olan ölüm anını ebediyete uğurlanışımızı fotoğraflamak zordur.

Foto Varlık Hüseyin abimiz bu zorluğu geleneksel hale getiren bir ustaydı.

Her zaman makinası boynunda dolaşır.

Her anı, yaşanan anıları ölümsüzleştiren Hüseyin Varlık, bence en büyük imzasını çektiği ve insanlara çektirmeyi sevdiği fotoğrafçılık mesleğine attı.

Halkın sevdiği bir sanatçıyı uğurladık.

Uğurlar olsun Hüseyin Varlık!..

Uğurlar olsun Foto Varlık...

Uğurlar olsun büyük Usta...

Sen unutulmayacaksın...

Uğurlar olsun...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız