HAS PARTİ AKTAŞ MAHALLESİNDE

Has Parti Bolu teşkilatı Cuma namazı sonrası Aktaş mahallesi sakinleriyle buluştu. Ziyarete il başkanı Abdullah UZUN , Merkez ilçe başkanı Recayi ÇAĞLAR Bolu 1. Sıra milletvekili adayı Erol GÜLEN ve çok sayıda partili katıldı

HAS PARTİ AKTAŞ MAHALLESİNDE
22.04.2011 - 18:39

Esnaflar tarafından ilgi ile karşılanan Has Partililer küçük esnafa bir dokundular bin ah işittiler.

Has Parti genel başkanı Prof Dr. Numan KURTULMUŞ ’un ‘namert vergisi’ diye adlandırdığı dolaylı vergilerden , alışveriş  merkezlerinin şehir içinde olmasından ve daha birçok konuda şikayetlerde bulunan Aktaş mahallesi esnafları  

‘Akşama kadar iş yapabilmek için bekliyoruz iki üç iş yapıyor bununda yarısından fazlasını vergi olarak veriyoruz elde avuçta bir şey kalmıyor. Numan KURTULMUŞ ne güzel ifade etmiş gerçekten bu vergiler namert vergisi diyerek’ şikayetlerini dile getirdiler.

 

Bolu miletvekili adayı Erol GÜLEN esnafalarla yaptığı sohbetlerde Halkın Sesi partisinin Esnaf ile ilgili yapacağı çalışmalardan ve bu konudaki projelerinden bahseti Gülen sohbetinde ‘Esnaflardan alınan tüm vergilerin kaldırılıp sadece gerçek usulden % 1 oranında vergi alınacağını Has Parti iktidarında Alışveriş merkezi kanununun bir an önce çıkartılıp avm’lerin şehir dışına açılabileceğini ve çalışma saatlerininde sınırlandırılarak kontrol altında tutulucağını ve küçük esnafında avm’lere ortak olma imkanının sağlanacağını söyledi.

 

Halk tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan milletvekili adayı Erol GÜLEN kendisininde esnaf olduğunu ve esnafın halinden çok iyi anladığını ve inşallah 13 Haziran sabahı Halkın Sesi iktidarının dolayısıyla halkın iktidara geleceğini belirtti.

 

Kahvehanelerde emekli vatandaşların şikayetlerini dinleyen Has Partililer ‘Has Partinin emeklilere hak ettikleri değeri vereceğini emekli maaşlarının derhal Türk –İş in araştırması sonucu ortaya çıkan 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı olan 870 liraya yükseltileceğini ve Bağkur’lular için kişi başına ortalama aylık 400 tl Ssk’lılar içinse 150 tl fark ödeneceğini’ belirttiler.

 

İl başkanı Abdullah UZUN ise yaptığı açıklamada ‘Esnafın artık son noktaya geldiğini borçlarla kredilerle ayakta kalmaya çalıştığını bu sıkıntıların inşallah Halkın Sesi iktidarında son bulacağını ve toplumun 9 yıl sonunda rahat bir nefes alacağını’ söyledi.


Editör: E. Candan