İki katlı evde çıkan yangında kullanılamaz hale geldi

Karabük'te iki katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

 İki katlı evde çıkan yangında kullanılamaz hale geldi
24.12.2021 - 10:08
Güncelleme 24.12.2021 - 10:09
AA

Kayabaşı Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde Atilla Korkmaz'a ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Dışarda olan Korkmaz, eve döndüğünde alevleri fark etti. Evde olan eşi Hatice Korkmaz'a seslenen ev sahibi, ses alamayınca içeri girmeye çalıştı.
Alevlerden eve giremeyen Korkmaz, komşularından yardım istedi
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.
Polis ve itfaiye ekipleri, bir kısmı çöken ve kullanılamaz hale gelen evde Hatice Korkmaz'ı aradı. Dumandan etkilenen Atilla Korkmaz ise ambulansta tedavi edildi.
Korkmaz çiftinin çok sayıdaki kedisinin de yangında telef olduğu tahmin edildi.


Editör: N. Taşlı

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Nöbetçi Eczaneler

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız