"DESTEĞE HAZIRIZ"

Ak Parti Bolu milletvekili Fehmi Küpçü 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı

10.03.2012 - 13:12

   Ak Parti Bolu milletvekili Fehmi Küpçü 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.Küpcü Yayınladığı mesajda "Kadınların sorunlarını yılın bir tek gününe indirgemeden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü duyarlılıklarımızı özellikle vurgulama günü olarak görmek gerekmektedir. Dünya Kadınlar Günü; ilk kez 1800'lü yıllarda bir tekstil fabrikasında daha iyi çalışma şartları için greve giden kadın işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamayarak ölmeleriyle gündeme geldi Kadınlar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 8 Mart'ta eşitlik isteklerini daha yüksek sesle dile getirmektedirler.

Ak Parti siyasetinin en önemli dinamiği daima topluma yaslanmak, gücünü toplumdan almak ve toplumdan aldığı gücü yeniden toplumun hizmetine sunmaktır.
Muhafazakâr olmamız, milli ve manevi değerlerin korunmasına özen göstermeyi şiar edinen bir parti olmamız hasebiyle toplumun çekirdeğini, özünü oluşturan kadın ve ailenin güçlenmesi bizim için çok, ama çok önemlidir. Ak Parti Türk siyasi tarihinde tüm il ve ilçelerde örgütlenen ve kongre süreçleri ile de kendini yenileyen tek kadın kolu teşkilatı olma özelliğini taşımaktadır.
Ülkemizin topyekûn gelişmesini ve kalkınmasını bütün ayrımcılıklardan olduğu gibi cinsiyet ayrımcılığından da kurtulmamıza bağlı olduğunu düşünüyoruz.  Bize göre milletimizin en temel vasıflarından biri bin yıllardır aile değerlerini gözümüzün ışığı gibi korumamız, kadını baş tacı edinmemizdir.
Bir güne sığdırılamayacak kadar çok çilesi olan, vefakâr, çilekeş tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor,  Türk kadınının, geleceğin yönetimi ülke kalkınmasına daha da yüksek düzeyde katılımı için destek vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum."dedi


Editör: E. Candan