GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 Bolu Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğünde Liderlik Okulu- Hızlı Okuma teknikleri konulu konferans verildi.

GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
5.12.2011 - 01:05

 Bolu Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğünde Liderlik Okulu- Hızlı Okuma teknikleri konulu konferans verildi.

 Kredi Yurtlar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim Seminerinde yurtlarda barınan öğrencilere liderlik ve hızlı okuma teknikleri hakkında öğrencilerin de katılımıyla bilgiler verildi.

Köroğlu ve Gölköy yurdunda düzenlenen seminerlere Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Abdulkadir Özbay konuşmacı olarak katıldı.

Yurtlarda barınan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerin açılış konuşmasını yapan Kredi Yurtlar Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara, “Kurum yurtlarında barınan öğrencilerin, motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, “Liderlik Okulu” adı altında eğitim programları düzenlenmiştir. Şüphesiz siz üniversite öğrencileri öğrenim hayatınız boyunca öğrenme eylemi ile daha çok iç içesiniz. Bu noktada bu eğitimin sizlere katkıda bulunacağı kanaatindeyim. Bu eğitimin sınavlarınıza, başarınıza ve geleceğinize olumlu katkılar yapmasını temenni ediyorum. Sizlere sağlık, huzur ve başarı dolu bir yaşam diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.” diye konuştu.

Seminer sonunda hafızada tutma ile ilgili bir gösteri yapan Abdulkadir Özbay,  gençlerden büyük ilgi gördü.


Editör: E. Candan