YILMAZ " YAPTIĞIMIZ EN İYİ FESTİVALDİ"

5. Uluslar arası Bolu Beyaz Et Festivali’ne destek verenlere Bolu Belediyesi tarafından teşekkür plaketi verildi.

YILMAZ
20.09.2011 - 18:26

 

Haber: Nermin Kaya

5. Uluslar arası Bolu Beyaz Et Festivali’ne destek verenlere Bolu Belediyesi tarafından teşekkür plaketi verildi.

Belediye meclis salonunda yapılan basın toplantısına, Beyaz Et sektör temsilcileri, Festivale destek veren firma ve kuruluş temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.

Toplantı sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “ İnşallah önümüzdeki dönemde yapacağımız festivalin çalışmalarına şimdiden başlarız. Böylelikle daha mükemmeli yakalama fırsatı bulabiliriz. Ülkemiz katlanarak büyüyor. Beyaz et sektörü de bu doğrultuda yükselişini sürdürüyor. Çevreden aldığım duyumlara göre bu festival şimdiye kadar düzenledikleriz arasında en güzeliydi.
     Beyaz et sektörü Bolu için çok önemli katma değer, istihdam sağlayan ve uygun beslenmeyi sağlayan bir sektör olması nedeniyle de bizim için çok önemli. Böyle bir sektörle barışık yaşamalıyız. Bu sektöre de Bolu olarak sahiplenmek durumundayız. Bolu'da bu konuda üzerine düşen görevi layıkıyla yapmıştır. Düzenlenen festivale her yönden katkı sağlayan herkese Bolu Bolu Belediyesi olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda teşekkür plaketlerini, ErPiliç adına Berkant Uğurlu, Beypiliç adına Özgen Koca, Mudurnu Pak Piliç adına Yusuf Şimşek, CP Piliç adına Mevlüt Taş, Bolca Hindi adına ise firma sahibi Şerafettin Erbayram aldı.

Erbayram, plaketini alırken “ben teşekkür etmek için bizzat gelmeyi arzu ettim. Bu festivalde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Erbayram Köroğlu Tablosunu Başkan Alaaddin Yılmaz’dan alırken “ Sizin sektöre sahip çıkmanız, bizim geleceğimizdir” dedi.

Beyaz Et Sektör temsilcilerinin ardından, daire müdürleri ve katkı sağlayan firma ve kuruluşlara da plaket verildi.  


Editör: E. Candan