VALİDEN İŞCİLERE MÜJDE

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "CHP'li milletvekilimizin dediği gibi Belediye ve İl Özel İdaresi'nde çalışan işçilerimizin kapı önüne konması gibi bir durum söz konusu değil. İşçilerimiz rahat olsun" dedi.
 

VALİDEN İŞCİLERE MÜJDE
25.07.2011 - 16:37

 

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, belediye ve İl Özel İdaresi'nde çalışan işçilerle ilgili olarak "Valimiz konuya el atsın. Belediye ve İl Özel İdare'de çalışan işçilerimiz başka kurumlarda görevlendirilirken haksızlık olmasın' şeklinde açıklama yapmıştı.


Bolu Valisi İbrahim Özçimen de yaptığı açıklamada, "Bu konuya zaten hükümet nezdinde çalışılıyor. Değişik illerden değişik şikayetler Bakanlığımıza, karayollarına, Türk-İş Sendikası gibi kurumlara ulaşmış. Geçen Perşembe günü bu kurumlarla ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantı sonunda valiliklere yeni bir genelge gönderildi. Konu bir daha gözden geçirilecek. Bu iş mevsiminde işçilerin kapının önüne konması gibi bir durum söz konusu değil. Öncelikle kendi işlerimizi tamamlayacağız. Genelgeye göre
işlemlerimiz devam edecek" dedi.
Vali Özçimen ayrıca, işçilerin görevlerine devam edeceğini belirterek "Zaten biz ihtiyaç fazlası işçileri diğer kurumlara gönderecektik. İşen çıkarılma gibi bir durum söz konusu değil. Ama şu anda bu süreç biraz daha yavaşladı diyebiliriz" diye konuştu.
 


Editör: E. Candan