CHPDEN MHPYE TRANSFER

CHP'li meclis üyesi Erdogan canturk MHP saflarına gecti.

CHPDEN MHPYE TRANSFER
10.06.2011 - 11:21

MHP Bolu Milletvekili Adayı Dr. Murat Yapıcı ve Bolu İl-İlçe Yönetimi, Mengen ilçesi Pazarköy Beldesi Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Cantürk’ün MHP’ye yapılan törenle katıldı. 

MHP’ye geçen Cantürk, törende yaptıgı konuşmada " CHP Pazarköy Belediye Meclis üyesiyim. Yeni CHP’nin bazı görüş ve düşünceleri AKP ileörtüşür hale gelmiştir. Ben bu nedenle, vatan, millet, dil ve bayrak konularında ayrı düşündüğümden CHP üyeliğinden istifa ediyor veTürk milletinin geleceği olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılmayı bir vatan görevi olarak görüyorum. İnşallah pazarköy, Mengen ve Türkiye‘ye hayırlı olur."dedi

Sözü alan Dr. Murat Yapıcı şöyle devam etti. “ Erdoğan Cantürk kardeşimizi tebrik ediyorum.Özellikle yeni CHP’nin iki dil ve yerel özerklik konusubndaki görüşlerininaklı selim Atatürkçü bir CHP tabanını rahatsız ettiğini biliyorum. Erdoğan Bey’in bu hareketini bu açıdanda çok anlamlı buluyorum ve kendisini kutluyorum. Memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkemizin sigortası olduğunu, geleceğinin teminatı olduğunu herkese tekrar ilan ediyorum."  

Dr. Murat Yapıcı, konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Cantürk’e Milliyetçi Hareket Partisi’nin rozetini takarak, tebrik etti. 


Editör: E. Candan