HATİM DUASI YAPILDI

Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Mezarlıklar Şubesi tarafından her kandilde olduğu gibi üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nde de Çığırtkanlar ve Şehitler Mezarlığı'nda Yasin-i Şerif okutulup hatim duası yaptırıldı.
 

HATİM DUASI YAPILDI
4.06.2011 - 12:30

Geçmişlerini ziyarete gelenlerle dolup taşan mezarlıklarda vatandaşların evlerinde okudukları hatimleri, Yasin-i şerifleri ve salavatları yapılan hatim duasına dahil ettiler. Şehitler Mezarlığı'ndaki hatim programına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Müftü Vekili Dr. Halil Taşpınar, Bolu Belediyesi Mezarlıklar Sorumlusu İbrahim Sarıdoğan, Bolu emekli Müftü Yardımcımsı Hüseyin Uçar, Müftülük Murakıbı İbrahim Saykı, Kültür Camii imam-hatibi Vasıf Başaran, Yeşil Camii imam-hatibi Ali Ceylan, Camlı Camii imam-hatibi Durmuş Aydemir ve müezzini İrfan Hamarat, Pembe Ulaş Camii imam-hatibi Yasin Düğen ve müezzini Nurettin Alakuş, Karacasu Musa Paşa Camii müezzini Mustafa Köksal ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programa katılan imamlar tarafından okunan Yasin-i Şerif ve kısa surelerinin ardından Müftü Vekili Dr. Halil Taşpınar tarafından hatim duası yaptırıldı. Hatim duasının ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mezarlığa gelen vatandaşların kandilini kutlayarak, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurulan stantta lokum dağıttı


Editör: E. Candan