CHP OTOBÜSÜNE KALDIRIM ENGELİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu otobüs miting alanında kaldırıma çıkamayınca 10 dakika gecikti.
 

CHP OTOBÜSÜNE KALDIRIM ENGELİ
30.05.2011 - 19:07

 

       Seçim çalışmaları kapsamında miting yapmak üzere helikopterle Bolu'ya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra otobüse binerek Atatürk Bulvarı boyunca halkı selamladı. İçinde Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları ve milletvekili adaylarının bulunduğu otobüs miting alanına geldi. Ancak, kaldırımın yüksek olması nedeniyle otobüs miting alanına çıkamadı. Devreye giren partililer kaldırımın alçak bölümlerini kaya parçalarıyla doldurdu. Ancak, otobüs yine alana çıkamadı. Bunun üzerine taşlar tek sıra
halinde dizilerek otobüsün tekerleklerine göre ayarlandı. Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri taşıyan otobüs tüm çalışmalara rağmen yine kendisine ayrılan bölüme giriş yapamayınca devreye Genel Başkan Yardımcı Umut Oran girdi. Otobüsten inen Oran, eline aldığı kaldırım taşlarını tekerlerin altına yerleştirdi. 10 dakika süren çalışmalardan sonra otobüs miting alanına giriş yaptı. Partililer otobüsün miting alanına girmesinden sonra büyük bir coşkuyla Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri karşıladı.
 


Editör: E. Candan