Sendikadan Vali Ümit’i Ziyaret

Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret etti.

Sendikadan Vali Ümit’i Ziyaret
6.11.2019 - 11:22

Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret etti.

Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı’nın Sayın Valimiz Ahmet Ümit’i ziyaretinde Memur Sen Bolu Şube Başkanı Erhan Yüceer, Düzce Şube Başkanı Mahmut Gazi Yılmaz, Bolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Alim, Celal Gülderen ile Fatih Fidan da hazır bulundu.

Sendika ve çalışmalar hakkında Sayın Valimiz Ahmet Ümit’e bilgiler veren Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, “Üyelerimizi ve kurumlarını ziyaret etmek amacıyla Bolu’ya geldik ve ziyaretlerde bulunduk. Sizi de ziyaret etmek istedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Ümit, “Sendikaların 2 görevi vardır. 1’ncisi üyelerinin sosyal, kültürel ve mesleki hak ve çıkarlarını her yerde gözetip korur ve geliştirir, 2’ncisi ise kamu hizmetlerinin daha verimli ve vatandaşa daha düzenli şekilde hizmet verilmesi için üyelerinin verimliliğini artırmaktır. Sizlere çalışmalarınızda başarılar, birlik ve beraberlikler diliyorum” dedi.


Editör: E. Candan