Ercoşkun 7 gün 24 saat sağlık hizmeti alacaklar

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleştirilen ve Sebeni yakından ilgilendiren önemli bir çalışmanın ayrıntılarını açıkladı.

Ercoşkun 7 gün 24 saat sağlık hizmeti alacaklar
4.05.2016 - 12:39

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Seben'de yaşayan vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda, ilçede sadece mesai saatleri içerisinde hizmet veren sağlık birimimizde nöbet uygulaması başlatıyoruz ve vatandaşlarımızın haftanın 7 günü 24 saat süresince hizmet sağlık hizmeti almalarını sağlıyoruz” dedi.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleştirilen ve Sebeni yakından ilgilendiren önemli bir çalışmanın ayrıntılarını açıkladı. Seben'e yaptığı ziyaretlerde, ilçedeki sağlık birimininin 7/24 çalışması noktasında taleplerle karşılaştığını belirten Milletvekili Ercoşkun, bu talebin gereğinin yerine getirildiğini söyledi.

Ercoşkun, konuya ilişkin açıklamasında, şunları söyledi: “Seben, Bolu'nun en önemli gelişim alanlarından biri. Bilindiği üzere Seben'de Taşlıyayla Göleti yaptık ve bu gölet ile ilçede sulanabilir tüm tarım arazilerini sulayacağız. Bolu'nun Çukurovası olarak nitelendirdiğimiz Seben'de tarımsal gelişimin yanı sıra İzzet Baysal Vakfımızın desteğiyle kazandırdığımız meslek yüksek okulu sayesinde gelecek için nüfus artışı öngörüyoruz. Şu an Seben'de vatandaşlarımızın bizden iki talebi var. Birincisi, Seben-Bolu karayolunun yapımı. İkincisi ise, ilçedeki sağlık kuruluşunun 7/24 hizmet vermesi. Yani nöbet sistemine geçilerek aralıksız hizmet sunulması. İlçedeki sağlık birimimizin 7/24 hizmet vermesi için Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleştirdiğimiz girişimler olumlu sonuçlandı. İnşallah Seben'de hizmet veren sağlık birimimiz 7/24 hizmet vermeye devam edecek. Sebenli halkımıza bu hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”


Editör: E. Candan