Yılmaz muhtarları topladı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kent merkezinde bulunan 43 mahallenin muhtarları ile bir araya geldi.

Yılmaz muhtarları topladı
7.01.2016 - 09:51
Yılmaz, Şu an itibariyle çok güçlü bir belediye olduğumuzu sizlerin ve tüm halkımızın bilmesini isterim. Bir Bolulu olarak başta ben, Bolu Belediyesi’nin bu noktalara gelmesinden haz ve gurur duyuyorum” dedi. 
 
   Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek hem onların isteklerini dinleyen hem de Bolu Belediyesi’nin çalışmaları hakkında muhtarlara bilgiler veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 2016’nın ilk muhtarlar toplantısını da gerçekleştirdi. Bolu Belediyesi Aş Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve 43 mahallenin muhtarlarının yanı sıra Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Ekrem Çetinkaya ile daire müdürleri katıldı.
 
   Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Biz 25 mahalle ile göreve başladık ve şu anda 43 mahallemiz var ve şu an itibariyle çok güçlü bir belediye olduğumuzu sizlerin ve tüm halkımızın bilmesini isterim. Bir Bolulu olup da Bolu Belediyesi’nin bu noktaya gelmiş olmasından ben haz ve gurur duyuyorum. Tabi belediyenin bu noktaya gelmesinde vesile olan tüm çalışma arkadaşlarımızı kutlamak lazım. Bu başarıya ulaşmak kolay değil. Uzunca bir süre kararlı, sağlıklı bir yapı içerisinde çalışarak bu noktalara geldik ve ilerleyen dönemlerde daha da iyi noktalara geleceğiz” diye konuştu.
 
   Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından mahalle muhtarlarının tamamına, Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve içerisinde Bolu Belediyesi Kültürel Yayınları, muhtarların ismine bastırılmış kalem ve yeni yıl takvimlerinin bulunduğu ufak bir hediye paketi verildi.

Editör: E. Candan