30 bin lira sıfır faiz

Genel seçimlere 10 gün kala Ak Parti birinci sıra Milletvekili Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarına Bolu Merkez Cumhuriyet caddesinde devam etti.

30 bin lira sıfır faiz
21.10.2015 - 23:25

 

       Genel seçimlere 10 gün kala AK Parti Birinci sıra Milletvekili Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarına Bolu Merkez Cumhuriyet Caddesi'nde devam ederken, küçük esnafın içini rahatlatacak, onları ayağa kaldıracak haberler vererek, "Bunların hepsi istikrarlı bir hükümet tarafından olabilecek işler, Allah’ın izni ile sizlerin destekleri ve dualarıyla Bolu’yu kalkındıracağız" dedi.

       AK Parti Birinci sıra Milletvekili Ali Ercoşkun, Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafları tek tek dolaşarak, AK Parti’nin küçük esnaflar için yapacağı iyileştirmeleri anlattı.

        Bu ülke bu güne kadar çok badireler atlattı, çok sıkıntılar yaşadı ama ne oldu sonuçta her zaman milletimizin birliği, dirliği, bozulmadı, milletçe hep beraber olduk bütün zorlukları aştık. Tabi 7 Haziran’da ufak bir kaza geçirdik, bundan da ders çıkarttık kendimize, tekrar dersimize iyi çalışıp sizlerin karşısına yeniden çıkıyoruz.

       “EMEKLİLERDEN ALINAN KESİNTİ ARTIK KALKACAK”

       Mesela küçük esnafımızın bizden isteği olan bazı düzenlemeleri yaptık bunların başında emeklilerimizden alınan kesintiler vardı %15’ten % 10’a düşürmüştük bu kesintileri şimdi ise artık emeklilerimizden bu oranı sıfıra düşürmüş olduk.

      “YILLIK 8 BİN LİRA KAZANANA VERGİ YOK”

       Diğer taraftan yıllık 8 Bin liraya kadar kazanç beyan eden küçük esnaflardan artık vergi almayacağımız. Böylelikle bu yaptığımız çalışma küçük kobilerimize devletimizin bir desteği olarak esnafımıza yansımış olacak.

       “30 BİN LİRA SIFIR FAİZ”

       Birde küçük esnafımızı kalkındırmak için, ben işimi büyütmek, veya desteklenmesini istiyorum diyen vatandaşlarımıza, 30 Bin lira sıfır faizsiz kredi desteğimiz olacak, yüksek miktarda ise piyasa değerlerinden daha düşük 150 Bin liraya kadar faizli desteğimiz en düşük faizden baz alınarak verilecek. Bunların hepsi istikrarlı bir hükümet tarafından olabilecek işler, Allah’ın izni ile sizlerin destekleri ve dualarıyla bu vatanımız ve Bolu’muz kazansın dedi.

       “GELİN ATA BİNMİŞ YA NASİP DEMİŞ”

        Caddede seçim çalışmalarına devam eden Ercoşkun, aynı güzergahta seçim gezilerini sürdüren CHP birinci sıra Milletvekili adayı Tanju Özcan’la karşılaşarak, 1 Kasım’da vatanımızın birliği, dirliği her zaman daim olsun her zaman ülkemiz kazansın dedi. Ercoşkun, CHP Birinci sıra Milletvekili adayı Özcan’a, “Gelin ata binmiş ya nasip demiş” diyerek, bu seçimlerde Allah neyi nasip ediyorsa o olsun, her zaman ülkemiz her zaman Bolu’muz kazansın dedi. Ercoşkun ve Özcan birbirlerine iyi dileklerini sunarak gezilerini sürdürdüler.


Editör: E. Candan