CHP gençlik kollarından kınama

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, cinayeti; “Allah kahretsin seni çocuk” sözleriyle kınadı. 

CHP gençlik kollarından kınama
15.10.2015 - 10:12

Gerede’de Vahşi cinayete kurban giden AİBÜ öğrencisi Dilay Gül CHP Gemlik Gençlik Kollar ı Üyesi olduğu ortaya çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, cinayeti; “Allah kahretsin seni çocuk” sözleriyle kınadı.

Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz yaptığı açıklama da şunları dile getirdi: “CHP Gemlik Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Arkadaşımız Dilay Gül'ü İlimiz Bolu'nun Gerede İlçesinde dün akşam yaşanan vahşi olaydan sonra maalesef kaybettik.

Ölümün çok erken oldu, bu ilk değil tedbir alınmaz ise maalesef son da olmayacak. Bunları yakın zamanda gördük. Münevver Karabulut gibi, Özgecan Aslan gibi. Kadınlarımızı temizlik robotuna çeviren, onları sadece doğum makinesi olarak gören zihniyeti kınıyoruz. Bu cinayeti işleyen alçak insanı şiddetle kınıyoruz.

En ağır cezayı almasını istiyor ve bekliyoruz. Bugün de tarihe, hafızalarımıza kazındı unutmayacağız ! Kadınsanız, bıkmış dayak yemiş hor görülmüş, dövülmüş itilip kakılmışsınız lütfen biraz bu konuların üstüne düşelim. Bunları yapanların cezaları ağır olsun. Beyninizi uyuşturan dizileri kenara bırakın, aklınızı meşgul eden, sizi oyalayan, size ne olduğunuzu unutturan, sizi programlayan o kadın programlarını bırakın artık. Çocuklarınıza sahip çıkın. Kadın ve bedenine saldıran tüm kötü zihniyetliler hak ettiği cezaları bulacak.

Dilay kardeşime Allah tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum.”


Editör: E. Candan