Ahmet Yılmaz adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı’nın önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulu öncesinde başkan adayları belli olmaya başladı.

Ahmet Yılmaz adaylığını açıkladı
5.01.2015 - 08:24

Milliyetçi Hareket Partisi binasında yapılan toplantıya basın mensupları ve partililer katıldı. Açıklamasına özgeçmişi ile başlayan Ahmet Yılmaz şöyle konuştu; “1950 Bolu doğumluyum. Bolu’nun Oğuldoruk köyündenim. Bolu’da uzun yıllar sanayi çarşısında ticaretle uğraştım. 1982 ile 1988 yıllarında yani Boluspor’umuz 1. Ligde iken en parlak döneminde yöneticilik yaptım. Bizzat Altyapısında görevler aldım. Ayrıca Çeşitli sivil toplum örgütleri ve demeklerde yöneticilik yaptım. 1999 yılından bugüne kadar da Milliyetçi Hareket Partisi’nin içinde bir fiil nefer olarak çalıştım.”

 

Açıklamasının devamında hükümeti eleştiren Ahmet Yılmaz, “Nizam-ı Alem davasını savunan, Ülkücü Hareket’in ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin neferleri olarak; Zinayı serbest bırakan, Her köşe başında kilise açarak Misyonerlik faaliyetlerinin önünü açan, Domuz etini kasaplık hayvan sayan, Görüntüde Allah deyip özde yallah diyen, Milli değerlerimizin tamamını yok etmeye yönelik çalışmalara imza atan, Açılım adı altında sözde demokrasi Paket’leri ile toplumdaki kardeşlik bağlarını zayıflatıp ayrıştıran, TC ibarelerinden ve hatta son olarak ta Andımız’dan dahi rahatsız olup kaldırmaya cüret edecek kadar ülke’yi bölünme yoluna götüren, Hırsızlıkların üstünü örtmek için üstün gayret sarf eden, Bölücü Başı Bebek katili apoyu dahi serbest bırakma fikriyatında olan zihniyetin temsilcisi AKP İktidarının ülkemizi çok kötü yönettiğinin hatta yönetemediğinin bilincindeyiz.”diye konuştu.

  

Ahmet Yılmaz konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Hepimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin taşıdığı misyonun, Devletimizin bekası, Milletimizin huzur ve mutluluğu için hedeflediği vizyonun farkındayız. Buradan ilan ediyoruz. Ne pahasına olursa olsun, Milliyetçi Hareket Partisi İktidar olduğunda bütün bu ihanet tohumları silinecektir. Ülkemizin bulunduğu son derece hassas olan bu dönemde, partimizi daha güçlü kılabilmek, Bolu için gerekli ve önemli olan her konuda, sorunlarını gündeme getirmek, çözüm önerileri sunmak, Cenab-ı Allah'ın rızasını kazanabilmek için ve Birçok partili dava arkadaşlarımın desteği ve talebi doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum.”


Editör: E. Candan