Isınırken %50 tasarruf edin

Havaların soğumasıyla gündeme gelen ısınma ihtiyacı aile bütçesinide zorluyor. Elektronel ısı transfer prensibiyle çalışan Ark radyatörleri ile işletme sahipleri en az % 50 tasarruf garantisi sağlandığını iddia ediyorlar.

Isınırken %50 tasarruf edin
20.11.2014 - 12:48

Ark radyatörleri Bolu bayisi Doğan Köroğlu yeni bir inovasyon ürünü olan ARK radyatörleri hakkında açıklamalarda bulundu .

Havaların soğumasıyla gündeme gelen ısınma ihtiyacı aile bütçesinide zorluyor. Elektronel ısı transfer prensibiyle çalışan Ark radyatörleri ile işletme sahipleri  en az % 50 tasarruf garantisi sağlandığını iddia ediyorlar.

Köroğlu yaptığı açıklamada "sistemimiz termodinamiksel olarak ısıtma yapmıyor, yani moleküllerin salınımı esasına göre ısı transferi gerçekleşmiyor,elektronel ısı transferi mekanizmasına göre çalışıyor.Bunun anlamı, bizim sistemimizde ısı enerjisi elektronlar ile taşınıyor yani moleküllerle kıyaslanamayacak kadar küçük bir seviyede enerjiyi transfer ediyoruz.Bu sistem sayesin de ARK radyatörler normal bir radyatör den 20 kat daha az su ile ( 175 mL su kapasiteli 600mmx1000 mm ebatlı ARK radyatör ) çalışarak aynı ısı enerjisine ve kalori değerine ulaşmamızı sağlıyor."dedi.

Karamanlı mahallesi kültür sitesi karşısında hizmet veren 5 M ısıtmanın sahiplerinden olan Doğan Köroğlu, Ark radyatörleri hakkında daha geniş bilgi sahibi olmak isteyenleri gerek peteklerimizi görmeye gereksede yapılan testleri incelemek için işletmemize davet ediyoruz " dedi.


Editör: E. Candan