Teknolojiyi takip ediyorlar

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Bursa Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden 6 teknik personel ve 172 üretici ile katılım sağlandı.

Teknolojiyi takip ediyorlar
21.10.2014 - 17:52

Gıda tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 17 Ekim Cuma günü İl Müdürlüğü önünden başlayan organizasyonun Bursa Tophane, Ulu Cami, Kapalı Çarşı ve Fuar Alanı ile devam ettiğini bildirdi. İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Üreticilerimiz için hem gelişen teknolojiyi takip hem de turistik anlamda önem kaydeden bu tür geziler sayesinde çiftçilerimiz ulusal anlamda tarımda nerede olduklarını görme fırsatı yakalayarak eksiklerine yönelik çalışma yapma bilgiye ve teknolojiye ulaşma fırsatı bulmaktadırlar. Stantlarda uzman personel tarafından bilgilendirilen üreticiler bilgiye ilk elden ulaşmış oldu. Üreticilerimiz özellikle çift çeker traktörlere ve sağım ünitelerine ilgi gösterdi. Yeni ürünleri yerinde görme, tanıma ve alma fırsatı yakalayan ve farklı  bir şehri bir nebzede olsa tanımak açısından önem arz eden, üreticilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve İl Müdürlüğümüz olarak   teşekkür ediyoruz. İl Müdürlüğümüz olarak tarımdaki teknik ve teknolojik olarak takibimizi ve dolayısıyla bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz”


Editör: E. Candan