BOLUDA VEFAT EDENLER

Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz

BOLUDA VEFAT EDENLER
2.06.2014 - 10:41

GAZANFER GÜNLER

Bolu Barosu eski Başkanlarından, Avukat Gazanfer GÜNLER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Bolu Adliyesi önünde saat 11:00 de düzenlenecek olan, tören'in ardından, Siteler Camii'nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

 

EMİNE ALBAYRAK

Sağlık Mahallesi halkından, Necati Albayrak'ın eşi, Recep, Ramazan, Aysel, Nursel Albayrak'ın anneleri; Emine ALBAYRAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Pembe Ulaş Camii'nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

 

EMİNE MUTLU

Seben İlçesi, Kuzgölcük Köyü halkından, Merhum Muhittin, İbrahim Mutlu, Rafiye Kuzpınar, Arife Oturak'ın anneleri; Emine MUTLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Karacasu Santral Camii'nde kılınacak, öğle ve cenaze namzından sonra Karacasu Mezarlığına defnedilecektir.

 

NAZİFE DURAK

Mudurnu İlçesi Hüsamettindere Köyü halkından, Nurettin Durak'ın eşi, Nazmiye ve İbrahim Özcar, Nihat ve Gönül Keçeci, Fazilet ve Nurettin Akçay'ın anneleri; Nazife DURAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Hüsamettindere Köyü Camii'nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan