GEREDE BELEDİYESİ ÖDÜL ALDI

Gerede Belediyesi modern kapalı pazaryerinden sonra Ramazan Dede Bilgievi ile ödüle layık görüldü. 

GEREDE BELEDİYESİ ÖDÜL ALDI
2.12.2013 - 21:41

Gerede Belediyesi modern kapalı pazaryerinden sonra Ramazan Dede Bilgievi ile ödüle layık görüldü. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin 5’incisini düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni’nde Eğitime Destek Kategorisinde ödüle layık görülen Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın 2010 yılında da Modern Kapalı Pazaryeri ile ödüle layık görülmüştü.

29 Kasım 2013 Cuma Akşamı Kayseri’de düzenlenen ödül törenine Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın Gerede’de gerçekleştirilen Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun temel atma töreni nedeniyle katılamazken yerine Gerede Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay vekâlet etti. Programa Belediye Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Baki Sungur’da katıldı.

Erciyes Tekir Yaylası Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen ödül töreninde Gerede Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay ödülü almadan önce yaptığı konuşmasında; “Belediye olarak her alanda yatırım gerçekleştiriyoruz. Ama en büyük yatırım insana yapılan yatırım. Büyükşehir Belediyelerinde görülen Bilgievlerini Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın Gerede halkının hizmetine sundu. Gerede’de Kayseri gibi havası sert insanı mert insanların yaşadığı bir şehir. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün memleketinde Belediyemiz adına bu ödülü almaktan onur ve gurur duydum. Bu organizasyonu düzenleyenlere, kullandıkları oylarıyla bizi bu ödüle layık gören halkımıza teşekkür ediyorum” dedi

Ardından ödülü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin gerçekleştirdiği Yılın Yerel Yöneticileri oylamasında 630 Belediye yarıştı www.yerelyonetimler.org adresinde gerçekleştirilen oylamada 360.000 oy kullanıldı. 83 belediyenin çeşitli kategorilerde layık görüldüğü ödüller Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde Belediyeleri sıralamasıyla verildi.


Editör: E. Candan