ŞÜKRÜ GÜLEZ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

MHP Bolu İl Başkanı Şükrü Gülez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak kutladı.

ŞÜKRÜ GÜLEZ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI
28.10.2013 - 23:01

   MHP Bolu İl Başkanı Şükrü Gülez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak kutladı.

    Gülez açıklamasında;

“29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 90. yılını büyük bir coşku ile kutlamaktayız.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “EN BÜYÜK ESERİM” dediği ve Türk gençliğine emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti milletimiz açısından yönetme şekli olmaktan öte anlamlar ifade etmektedir. Çünkü siyasal rejimini oluşturan tüm ögeler, Cumhuriyetle birlikte varlık bulmuş, gelişmiş ve günümüze kadar gelmiştir.Türk Milleti için Cumhuriyet rejimi çok önemlidir.Bugün Türk gençliğinin sorumluluğu, sadece Cumhuriyeti korumak ve geliştirmekten ziyade, Türkiye Cumhuriyetinin niteliklerini iyi bilerek onu korumak ve yüceltmek olmalıdır.

Bize göre Türk Gençliği; Geçtiğimiz bu 90 yıllık süreç içerisinde ki, Cumhuriyetle özdeşleşmiş ve Cumhuriyetimizin sacayaklarını oluşturan Milli demokrasi, siyasal çoğulculuk, Bayrak Sevgisi, Millet iradesi, Üniter Devlet Yapısı, Tam Bağımsızlığı ve Egemenliği kavramlarını iyi özümsemelidir.

Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen Başta Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize, Allahtan rahmet diliyor, aziz hatıraları önünde hürmetle eğiliyoruz.

Türk milletinin bayramı kutlu olsun. Varlığımız Türk Varlığına armağan olsun!

Ne Mutlu TÜRKÜM diyene!” ifadelerine yer verdi.



Editör: E. Candan