BOLU TSO YÖNETİMİ ANKARADA KAPI KAPI DOLAŞTI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetim kurulu, Ankara'da ziyaretlerde bulundu.

BOLU TSO YÖNETİMİ ANKARADA KAPI KAPI DOLAŞTI
13.07.2013 - 12:57

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) yeni yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Metin'i ziyaret etti. BTSO Başkanı Türker Ateş, Hisarcıklıoğlu'na çözüm bekleyen konularla ilgili dosya verdi. 
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetim kurulu, Ankara'da ziyaretlerde bulundu. BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Atila Çelikpençe, Ercan Albayrak, Hakkı Fidan, İsmail Fırat ve Melih Yaman ile TOBB delegeleri Ahmet Tornacı, Ahmet Kahraman, Engin Ergin, Hakan Özkan ve Halit Ergül'den oluşan heyet ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ı ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Yönetim Kurulu Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarete Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü de katıldıDaha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda, Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i makamında ziyaret edildi. Oda heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Metin, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
BTSO yönetimi son olarak TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. BTSO Başkanı Türker Ateş, Hisarcıklıoğlu’na odanın sorunlarıyla ilgili rapor sundu.


Editör: E. Candan