METİN YILMAZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve meclis üyeleri, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevine atanan eski Bolu Milletvekili Metin Yılmaz’ı ziyaret etti.

METİN YILMAZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
4.07.2013 - 23:00

Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve meclis üyeleri, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevine atanan eski Bolu Milletvekili Metin Yılmaz’ı ziyaret etti. 
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı olarak yeni görevine başlayan Metin Yılmaz, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ederken, Bolu İl Genel Meclis üyeleri de Yılmaz’ı Ankara’daki makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 22. ve 23. dönem Ak Parti Bolu Milletvekili olarak görev yapan Metin Yılmaz, yeni bir kararnameyle Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına atanmıştı. Milletvekilliği sırasında mütevaziliği, beyefendiliği ve çalışkanlığıyla her kesimin taktirini toplayan Metin Yılmaz’a yeni görevi için tebrik ziyaretleri devam ederken, Bolu İl Genel Meclis üyeleri de Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve beraberindeki meclis üyelerini ağırlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, konukları ile Mersin’de gerçekleşen Akdeniz Olimpiyatlarının heyecanını paylaştı. Yılmaz, özellikle Jimnastik dalında Bolu’nun Türkiye’de önde gelen illerden olduğunun altını çizerek, Bolu ile ilgili güzel çalışmalara imza atmak istediklerini de söyledi.
Yeni görevinde Metin Yılmaz’a başarılar dileyen İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu da daha önce olduğu gibi şimdi de Bolu ile alakalı güzel çalışmaları ortaya koymak için birlikte çalışacaklarını belirterek, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Milletvekilliği döneminizde olduğu gibi şimdi de Bolu için güzel çalışmalara imza atacağınıza inancımız tam. İl Genel Meclisi üyeleri olarak her zaman yanınızdayız. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, konuklarına çeşitli ikramlarda bulunurken, meclis üyeleri ile uzun uzun sohbet etti. Ziyaretin sonunda İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Metin Yılmaz’a Köroğlu Heykelinin bulunduğu tabloyu hediye etti.


Editör: E. Candan