ERCOŞKUN"TANJU BEY KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI"

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Akşemseddin Hazretlerini Anma günü etkinliklerinde konuşmasının engellediğini, düzenlediği basın toplantısında ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ı eleştirerek"yapılan bu güzel çalışmaları çamur atarak gölgelemeye çalışıyor"dedi

ERCOŞKUN
28.05.2013 - 19:40

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Akşemseddin Hazretlerini Anma günü etkinliklerinde konuşmasının engellediğini, düzenlediği basın toplantısında ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ı eleştirerek"yapılan bu güzel çalışmaları çamur atarak gölgelemeye çalışıyor"dedi

Ercoşkun Açıklamasında şu ifadelere yer verdi."Bu yıl 26’ncısını hem Bolu hem de ülkemizin değişik illerinden gelen binlerce insanla birlikte Akşemseddin Anma Günleri Etkinliklerini bugüne kadar ki en fazla katılımın olduğu kutlamanın, o manevi havayı idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Fakat; ardından gelişen süreçte,  siyaseti yalan, iftira, çamur at izi kalsın prensipleri üzerine yapan zihniyetin gölgeleme çabası içinde olduğunu görmekteyiz.

"BU AÇIKLAMALARI GÖYNÜKLÜ HEMŞEHRİLERİMİZİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

"Anma Etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ’ın programının yoğunluğu nedeniyle yaşanan program değişikliğini bile şovuna alet etmek isteyerek, yalan ve iftiralarla dolu söylem içinde olan CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın gerçekleştirdiği açıklama, başta şahsımı, bu güzel etkinlik için haftalardır gece gündüz çalışan yüzlerce görevliyi ve de bir yıl boyunca bu günü bekleyerek ilçelerine akın eden binlerce misafire kucaklarını açarak, ev sahipliğinin en güzel örneğini veren Göynüklü hemşerilerimizi derinden üzmüştür."

Siyasetin bir kere daha bu kadar çirkinleşmesini, Göynüklülerin aylardır verdikleri emeklerinin gölgelenmeye çalışılmasını, yalana, iftiraya olan tahammülsüzlüğümüz nedeniyle Göynüklüler adına bu açıklamayı kamuoyu ile paylaşma zorunluluğu doğmuştur.

"PROĞRAM BİR GÜN ÖNCEDEN TANJU BEYİN MAKAMINA İLETİLMİŞTİ"

"Şunu öncelikle belirtmek isterim ki; programın sabah 11.00’den 13.30’a alınmasının nedeni tamamen Başbakan Yardımcımızın Ankara’daki  program yoğunluğun dan kaynaklıdır. Bu program değişikliği bir gün önce belli olmuş olup, yetkililerce de son şekli ilgili taraflara bir gün önceden fakslanmıştır. Bu program değişikliği programı düzenleyen yetkili kurumlarca 24 Mayıs Cuma günü Tanju Beyin makamına da saat 10.30 itibariyle faks çekilmiş, programın başlangıcı 13.30 olarak kendisine bildirilmiştir.

Yani burada herhangi bir kasıt ya da muhalefeti susturmak gibi bir niyet yoktur.  Sadece niyeti bozuk olan zihniyetin yalanları ve iftiraları vardır.

"KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR"

Tanju Bey’in; Tepecik Mahallesi’nde yapılan Caminin açılışı ve Göynükteki Anma Günlerine katılmamasının sebebini kendimce, böylesine manevi havası kuvvetli bir ortamda gözlerimizin içine bakarak yalanlar söylememek istemesinden kaynaklandığını düşünmekteydim. Fakat Tanju Bey, yine bizleri yanıltmamış, kendisine yakışanı yaparak, yalan siyasetine Göynüklülerin emek hırsızlığını da eklemiştir.

Programın uzaması nedeniyle iktidar partisine mensup Milletvekili olarak şahsım konuşma yapmazken, ikimizin adına Fehmi Bey kısa bir selamlama konuşması yapmıştır.

Aynı gün Tepecik Mahallesinde gerçekleştirilen Camii açılışına acaba hangi sebeple katılmamıştır? Kimi ve neyi protesto etmiştir? O törende zaman problemi yoktu. Gelseydi, orada konuşma yapardı.  Cami açılışına da gelmeyerek, gerçek niyetini ortaya koymuştur.

Bizim alışık, ama değerli Göynüklü hemşerilerimizin alışık olmadığı Tanju Bey’in bu yalan siyasetinin ilçede yarattığı üzüntü, bizleri de üzmüştür. Şunu buradan ifade etmek isterim ki; hiçbir yalan Göynüklü hemşerilerimizin emeklerini, misafirperverliklerini gölgeleyemez. Anma Etkinliklerindeki muhteşem organizasyon ve ev sahipliği için emeği geçen herkese, Göynüklü hemşerilerimize bir kere daha teşekkür etmek istiyorum."




Editör: E. Candan