ZAMAN TÜNELİ DEFİLESİNE BÜYÜK İLGİ

 Gerede Meslek Yüksek Okulu’nun Üniversitemizin 20. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Zaman Tüneli” defilesi, Highway Alışveriş Merkezinde vatandaşlara sunuldu.

ZAMAN TÜNELİ DEFİLESİNE BÜYÜK İLGİ
27.05.2013 - 17:09

 Defileyi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cabir Terzioğlu, Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur ve çok sayıda vatandaş ilgi ile izledi.

Gerede Meslek Yüksek Okulu Tekstil Programı öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sunulduğu defilede,  Osmanlı döneminden kesitler, Bolu ve civarı yöresel kıyafetleri, 70 ve 80'li yılların moda kıyafetleri, gelinlik modelleri ve meslek kıyafetleri sunuldu.

Öğretim görevlisi Ayhan Milli,  “ZamanTüneli" temalı proje ile engelli bireylere, daha geniş yaşam alanları ve çalışma hayatında daha fazla iş hakkı sağlanmasına vurgu yapmak istediklerini söyledi. Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale ise “Engelli bireylere yönelik yapılan Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında yapılan etkinliği destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Defile öncesinde, AİBÜ Türk Halk Oyunları ve Türk Halk Müziği topluluğunun gösterisiyle başlayan programda, Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin sergiledikleri “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” isimli tiyatro oyunu büyük alkış aldı. Programın ardından engelli öğrencilere hediyeler takdim edildi.


Editör: E. Candan