ÖZÇİMEN POLİS TEŞKİLATINI KUTLADI

Vali İbrahim Özçimen, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Emniyet teşkilatının 168 nci kuruluş yıldönümünü kutladı. 

ÖZÇİMEN POLİS TEŞKİLATINI KUTLADI
11.04.2013 - 00:55

 

Vali İbrahim Özçimen, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Emniyet teşkilatının 168 nci kuruluş yıldönümünü kutladı. Ziyareti esnasında Emniyet Müdürlüğü makamı  Temsili Devir Teslimi töreni ile Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Ümmühan Demirkol’a teslim edildi.  

Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle Emniyet Müdürlüğüne giden Vali İbrahim Özçimen’i hizmet binası önünde İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar   karşıladı. Emniyet Şeref Defterini imzalayan Vali Özçimen, daha sonra müdürlük makamına geçti.

Vali İbrahim Özçimen'in   ziyareti esnasında Emniyet Müdürlüğünde Yunus Emre Ortaokulu Müdür Yardımcısı Dilek Özer, öğretmenler ve öğrenciler de vardı. 

Vali İbrahim Özçimen'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Sizlere yapmış olduğumuz hizmetlerdeki desteklerinizden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin destek ve önerilerinizle Bolu'daki vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama noktasında iyi bir başarı yakaladık. Bunları devam ettireceğiz. Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Devir teslim töreni dolayısı ile makama oturan öğrencileri kastederek "Yeni gelen kadro ile biraz daha güçleneceksiniz" diyen Vali Özçimen, "Genel olarak halkımız Emniyet güçlerimizin çalışmalarından memnunlar. Özellikle hırsızlık olaylarının aydınlatılması konusunda son zamanlarda artan bir başarı var. Ancak yine de vatandaşlarımızın şikâyeti devam ediyor. Bu konu üzerinde hassasiyetle  durmak gerekiyor. Bu makamda oturan genç arkadaşlar da inşallah katkıda bulunurlar. Ben burada tekrar Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 168'nci yıl dönümü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum “ dedi.

Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen temsili devir teslim töreninde İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın makamına oturan 7'nci sınıf öğrencisi Ümmühan Demirkol ile yardımcıları İpek Erk ve Hakan Efe'ye yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Özçimen "Vatandaşlara ve çocuklarımıza karşı sevginiz ve ilginiz olsun" dedi ve çocuklarla bol bol sohbet ederek yapmayı düşündükleri projeler hakkında bilgiler aldı.

Vali Özçimen'e projelerini anlatan temsili İl Emniyet Müdürü  Ümmühan Demirkol, yapacağı çalışmaların en başında çocuklara şiddet ile sokaklarda çalıştırılan çocuklara yönelik olacağını belirtti.  

Ziyaret Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın öğrencilere, Vali İbrahim Özçimen'in ise öğretmenlere hediye vermesinin ardından çekilen fotoğraf ile sona erdi.


Editör: E. Candan