BEDRETTİN MARADİT DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Bolu ve Düzce basınının duayeni Düzce Postası, Bolu Ekspres, Sesimiz ve Bolu Gündem gazetelerinin kurucusu Bedrettin Maradit, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Maradit ailesini hem protokol hem de sevenleri bu acılı günlerinde yalnız bırakmadılar.

BEDRETTİN MARADİT DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ
10.04.2013 - 16:10

Bolu ve Düzce basınının duayen gazetecisi Bedrettin Maradit sevenlerinin göz yaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Maradit, kalıcı konutlar 3. bölgedeki evinden alınarak Büyük Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Maradit ailesini bu acılı gününde hem protokol hem de Düzce ve Bolu basını ile sevenleri yalnız bırakmadılar. Cenaze merasimine Düzce Valisi Adnan Yılmaz başta olmak üzere Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Ramazan Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Fundan Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Barosu Başkanı Av. Ali Dilber, Eski Milletvekilerinden Celal Erbay, Necmi Hoşver, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Çakır, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, siyasi parti il başkanları, Düzce ve Bolu basını mensupları ve sevenleri hazır bulundular. Cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedilen Maradit’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.


Editör: E. Candan