BOLU İL ÖZEL İDARESİ TESCİLLENDİ

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) öncülüğünde sürdürülen “Bölgesel Kalite Yapılanması Projesi” kapsamında Bolu İl Özel İdaresi, ISO 9001:2008 kalite belgesini İzmit’te düzenlenen törenle aldı.

BOLU İL ÖZEL İDARESİ TESCİLLENDİ
20.02.2013 - 16:33

 

Bolu İl Özel İdaresi, MARKA tarafından 2012 yılı Ocak ayında başlatılan Marka Bölgesel Kalite Yapılanması Projesi kapsamında Bolu, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova illerinden çeşitli kamu kurumlarıyla birlikte yaklaşık bir yıl süren eğitimlerin içerisinde yer alarak ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni aldı. 

MARKA’nın İzmit’teki merkezinde düzenlenen törene Düzce Valisi Adnan Yılmaz,MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman ve sertifika almaya hak kazanan diğer kurum yöneticileri katıldı.

Programda; açılış konuşmalarının ardından, Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman’a ISO 9001:2008 Kalite Yönetim sertifikası takdim edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, yaklaşık bir sene süren çalışmalar neticesinde bu belgeyi almaya hak kazandıklarını belirterek, “Bolu İl Özel İdaresi olarak verdiğimiz hizmet kalitesini ve vatandaş memnuniyetini arttırmak için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemini örnek bir model olarak benimsedik. Bu konuda da bir yıldır çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tarafsız bir denetleme ekibi tarafından yaptığımız çalışmalar denetlendi ve bu sertifikayı almaya hak kazandık. Ancak bu sertifikayı bir kere alınca işimiz bitmiyor, önümüzdeki yıllarda da denetlenmeye devam edeceğiz. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.


Editör: E. Candan