YILMAZ "BUNLARIN İŞİ HEP ŞOV"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP’lilerin Belediye Meclis’ini terk etmelerine tepki göstererek, “Toplantıyı terk etmeselerdi, otopark ücretlerinin revize edilmesi maddesi zaten konuşulacaktı. Ama bunların işi hep şov” dedi.

YILMAZ
7.02.2013 - 14:14


Bolu Belediyesi Meclis Toplantısı’nda CHP’li üyeler, Boluspor’a yapılacak bir benzin istasyonu ile destek verilmesi için yazılı önerge sununca belediye meclis salonu karıştı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın tepkisi sonrası CHP’li üyeler toplantıyı terk etti. Görüşmeler sırasında tepkisinin nedenini anlatan Alaaddin Yılmaz, “CHP gurubunun niyetin Boluspor'a destek vermek değil. Otopark ücretlerinin düşürülmesini isteyerek Boluspor'a destek verilmez. CHP'liler Boluspor'a destek vermek istemiyor. Geçmişte milletvekillerinin seçim dönemindeki vaadini meclise sunmuşlardı. Boluspor'a özel okul yapalım demişlerdi. Ben de ‘tamam’ diyerek her türlü desteği vereceğime söz vermiştim. Neden adım atmadılar? Şimdi gelmiş yine şov yapıyorlar. Salı akşam ki teklifleri şuydu; ‘Yollar yapılıyor. Çalışmalar devam ediyor. Park ücretleri de yüksek. Boluspor'un bu topladığı fiyatları düşürelim.' Otopark ücretlerini düşürelim diye teklif getirmek Boluspor'a destek midir?” diye konuştu.
Otopark fiyatlarının düşürülmesine karşılık, Boluspor'a benzinlik kazandırma talebine de cevap veren Yılmaz, “Peki benzinlik nerede? Var mı öyle bir yerleri? Sadece laf üreterek şov yapıyorlar. Zaten gündemde otopark fiyatları ile ilgili madde vardı. Ona oy verdiler mi? Vermediler. Bende dedim ki ‘Boluspor'a destek mi oluyorsunuz, köstek mi oluyorsunuz, onu bilelim.’ Şov yapıyorlar. Belediye siyasi şov yeri değil” diye konuştu.


Editör: E. Candan