Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören öğrenciler, düzenlenen tek">  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören öğrenciler, düzenlenen tek" />  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören öğrenciler, düzenlenen tek">

GEZEREK ÖĞRENİYORLAR

 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören öğrenciler, düzenlenen teknik gezilerle eğitimlerini pekiştirme imkanı buluyor.  

GEZEREK ÖĞRENİYORLAR
24.12.2012 - 14:42

 AİBÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Uzman Hülya Yaman başkanlığında, Sakarya’daki Güneş Süt Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ye teknik gezi düzenlediler. Teknik gezi kapsamında, Güneş Süt Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Gıda Mühendisi Kübra Gündoğdu, öğrencilere tesisi gezdirerek peynir, yoğurt ve tereyağının üretim aşamaları hakkında bilgiler verdi. Üretim süreçleri ve firma hakkında video gösterisi izleyen öğrenciler ayrıca, tesiste üretilen ürünlerin kalitesini de test ettiler.

  Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ağırlayan Firma Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ise AİBÜ’lü öğrencilere, düzenledikleri teknik gezi için teşekkür etti.
 

Editör: E. Candan