AK PARTİ İLK TEŞKİLAT AKADEMİSİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Bolu İl Başkanlığı bir ilke imza atarak teşkilat eğitimi için “Teşkilat Akademisi” düzenledi.

AK PARTİ İLK TEŞKİLAT AKADEMİSİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRDİ
11.06.2012 - 13:50

AK Parti Bolu İl Başkanlığı bir ilke imza atarak teşkilat eğitimi için “Teşkilat Akademisi” düzenledi.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ve bütün il teşkilatlarının katıldığı seminere Kişisel Gelişim Uzmanı Safa Zorlu, Siyasal Kimlik ve Türkiye konusu için Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Türkiye’de ve Bolu’da seçimleri değerlendirmek için Doç. Dr. Hamit Emrah Beriş konuşmacı olarak katıldı. AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Bolu’da ilk olarak gerçekleştirilen ‘Teşkilat Akademisi’ne konuşmacıların yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Seminerde ilk konuşmayı İl Başkanı Ömer Sayın yaptı.

Kongrelerin sona ermesiyle birlikte teşkilatların yenilendiğini söyleyen Ömer Sayın, “Bilindiği gibi uzun bir kongreler süreci yaşadık. 19 Kasım’da başlayan bu süreç 18 Mart’ta İl Kongresi ile son bularak teşkilatlarımız yenilendi. Yaklaşık iki yıldan daha da az bir süre sonra çok önemli bir seçim sürecine gireceğiz. Bizler çok önemli bir teşkilatız. AK Parti dünyanın en büyük partisidir. 7 Milyon’un üzerinde üyesi olan, bulunduğu ülkedeki seçmenlerin yüzde 50’sinin oyunu alan çok büyük bir partidir. Bizlerde bu partinin mensubu olmaktan, bu partide siyaset yapmaktan dolayı onur ve gurur duyduğumuzu düşünüyorum” dedi.

En büyük hedeflerinin Bolu’daki 13 belediyeyi de almak olduğunu ifade eden Ömer Sayın, “Bazen elimizdeki nimetlerin ne kadar değerli olduğunu anlamamız, ancak elimizdekileri kaybettikten sonra anlaşılır. Bizler böyle bir talihsizlikle karşılaşmamak için önümüzdeki seçimlerde 13 yerde seçime girdiğimiz Bolu’da inşallah bu 13 Belediye Başkanlığı’nın tamamını da almak için çalışmalarımıza tüm hızla devam ediyoruz. 13 belediyeyi de almak bu teşkilatın boynunun borcudur. Bu uğurda sarf edeceğimiz bütün gayretlerin, hizmetlerin Allah rızasına en uygun hizmetlerden olduğunu düşünüyorum. Özellikle Bolu Belediyemiz seçmenin yüzde 58’ini kapsayan İl Merkezi olması nedeniyle; bütçesi, araç ve gereçleri ile bütün diğer belediyelerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı üzerinde en fazla çalışmamız gereken ve kazanmamız için en büyük mücadeleyi vermemiz gereken yer” diye konuştu.

İl Başkanı Ömer Sayın’ın konuşmasından sonra Kişisel Gelişim Uzmanı Safa Zorlu, Siyasal Kimlik ve Türkiye konusunda Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu ve Türkiye’de ve Bolu’da seçimleri değerlendirmek için Doç. Dr. Hamit Emrah Beriş katılımcılara seminer verdi.

İHA - Bülent Velioğlu


Editör: E. Candan