Bir bu kalmıştı zam gelmeyen

Bolu Belediyesi Nisan Ayı 2’nci Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Gerçekleşen oturumda Nisan ayı itibarı uygulanacak toplu taşıma ücretleri belirlendi.

Bir bu kalmıştı zam gelmeyen
8.04.2022 - 10:12
Kaynak: Haber Merkezi

Bolu Belediyesi Nisan Ayı 2’nci Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleşen oturumda, akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle toplu taşıma ücretlerine zam yapılma teklifi görüşülerek karara bağlandı.

Belediye meclisinde alınan karar göre, Halk Otobüslerinde tam bilet 5 TL’den 7 TL’ye öğrenci bileti 3, 75 TL’den 5 TL’ye çıkartıldı.  

“GÜNCELLEMEYİ YAPMAZSAK, ANAHTARLARI BIRAKACAKLAR”

Yapılan zam ile ilgili açıklamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  “Akaryakıta gelen 100’delik zammı düşünürsek burada komisyonumuzun yaptığı ayarlamayı düşürsek şoför esnafına akaryakıta gelen zam ölçüsünde bir zam vermiyoruz biz burada. Çok altında bir zam veriyoruz. Yedek parçaya zam geliyor, lastiğe zam geliyor. Onlarında çocukları var. Onlarda şoförlük yaparak bu işten ekmek kazanıyor. Çoluğunun çocuğunun bu şekilde karnını doyuruyor.  Biz bu güncellemeyi yapmazsak ne yapacaklar? Anahtarları bırakacaklar.  Onlar bizim vatandaşımız elbette bunlar evine ekmek getirmek zorunda. Onlar zaten fedakarlık yapıyor. Bu güncellemeden sonrada çok büyük para kazanacak değiller” ifadelerini kullandı.


Editör: Y. Sıla Ceylan