Düzce Postası’nda yeni dönem

Düzce Postası’nda yeni dönem
24.10.2021 - 10:21
Kaynak: Haber Merkezi

1951 yılından bu yana 71 yıldır yayın hayatını aralıksız sürdüren gazetemiz Düzce Postası’nda yönetim değişikliği yaşanıyor.

Duayen gazeteci merhum Bedrettin Maradit tarafından kurulan ve 26 Nisan 1951’de ilk sayısını yayınlayan gazetemizde yeni dönem başlıyor. Bedrettin Maradit’ten sonra, 41 yıldır gazetenin başında bulunan Aydın Maradit’in ardından Bayram Ali Kubilay bayrağı devraldı. İkili, gazete ofisinde bir araya gelerek devir görüşmelerini tamamladı.

Devir görüşmelerinin tamamlanmasının ardından konuşan gazeteci-yazar Aydın Maradit, “40 yılı aşkın süredir yönettiğim gazetemizi Sayın Kubilay’a devretmek doğru bir karardır. Bayram Bey Düzc’nin tanınmış eşraflarındandır ve Düzce Postası’nı layığı ile devam ettirecektir. Mesleğe gönül vermiş bir insandır. Bu anlamda başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Bayram Ali Kubilay ise, “Maradit ailesine layık olmak için Düzce Postası’nı aldık. 71 yıllık maziye sahip olan gazetemizi en üst seviyelere taşımak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Maradit ailesinin izinden gideceğimizden emin olsun herkes” ifadelerini kullandı.


Editör: E. Candan