Emniyet Teşkilatından Kaymakama ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, İlçe Emniyet Müdür V. Beytullah Aybarlık ve emniyet personeli, Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Teşkilatından Kaymakama ziyaret
13.04.2022 - 13:48
Kaynak: Haber Merkezi

Geçtiğimiz günlerde Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci yıl dönümü yurdun genelinde coşkuyla kutlanmış, devlet insanlarının da katılımıyla büyük gösteriler düzenlenmişti.

 

Bolu'da ise görev yapan ve emekli olarak yaşamlarını Bolu'da sürdüren polisler, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla iftar programında buluşmuştu.

Yapılan kutlamalar ve ziyaretlere İlçe Emniyet Müdürü V. Beytullah Aybarlık ve emniyet personelinin Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan’a ziyaret etmesi de eklendi. Yapılan basın açıklamasında Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, polislerimizin, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yaptığını ifade etti.

Kaymakam Cengiz Ayhan;

“Devletimizin vatanı ve milletiyle bölünmez bütünlüğü ile halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etme hususunda mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor; görevleri başındaki polislerimize ve gazilerimize sevdikleri ile birlikte sağlıklı, başarılı yıllar temenni ediyorum” dedi.


Editör: Y. Sıla Ceylan