34 yıldır aynı yönetim

34 yıldır aynı yönetim
16.03.2022 - 16:33
Kaynak: Haber Merkezi

Haber İbrahim Atalay
40.Olagan Kongrede Seçimi beyaz liste kazandı.15 Mart ta Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmen evi büyük salonda yapılan kongrede salon ve salon dışı 534 delege tarafından dolduruldu. Kongreye Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve çok sayıda siyasi, Banka Müdürü, Muhtarlar Dernek Başkanı, Düzce Kooperatif Birlik Başkanı da katıldı.2 listenin yarıştığı kongrede yine eski yönetim İdris Şenel'in listesi kazandı. Kooperatif seçimlerinde her kürsüye gelen Akaryakıt fiyatlarındaki aşırı artıştan muzdarip olduklarını ifade etti.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı konuşmada Orman Kooperatifinin köylü icin önemini vurgulayarak "Bu konuda ilk milletvekili olduğumda Ankara da çalışma başlattım.Bu çalışmaları takip ettim."dedi.
Orman Mühendisi Kamber Öztoprak ise 2019 yılından bu yana, üç binin üzerinde kişiye Orman kesim işçisi sertifikası verildiğini ifade etti. Orman da yaralanmaların fazla olduğunu belirten konuşmacılar bu konuda Kooperatif Birliğinin de ailelere ve kazadan sonra yaralananlara sahip çıkmasını tedavi giderlerinde ve sonrasında da destek olunmasını istediklerini belirttiler.
Diğer aday Nazmi Yılgündüz , orman  köylüsüne sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, yönetimde  değişikliğin faydalı olacağını savunan konuşmasını yaptı.Ardından yine mevcut yönetime karşı listede ismi olan Husamettin Biçer, kürsüye gelerek yönetime karşı  eleştirilerini sıraladı. Konuşmaların ardından gidilen seçimde  mevcut yönetim olan İdris Şenel ve yönetimi seçimi kazandı.


Editör: E. Candan