Yüceer ;Kendi kusurlarına baksınlar

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in karla mücadele ile ilgili yaptığı açıklamalarda Özel İdarenin çalışmaları hakkına kullandıkları ifadeler hakkında açıklamada bulundu.

Yüceer ;Kendi kusurlarına baksınlar
20.01.2022 - 14:35
Kaynak: Haber Merkezi

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in karla mücadele ile ilgili yaptığı açıklamalarda Özel İdarenin çalışmaları hakkına kullandıkları ifadeler hakkında açıklamada bulundu.  Özel İdarenin çalışmalarına gece gündüz devam ettiğini belirten Yüceer, “Kendi kusurlarını görmeyip, başkalarında kusur varmış gibi göstermek acizliktir” ifadelerini kullandı.

Haber; Bolu Takip Sefa GÜNAY

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in Özel İdarenin karla mücadelesi hakkında yaptıkları açıklamalara İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’den üstü kapalı şekilde cevap geldi. Açıklamalarında Başkan Özcan ve Başkan Yardımcısı Özdemir’e cevap veren Yüceer, “2 bin 153 km’lik dar ve düz alanda başarılı olamayanlara rağmen, Özel İdaremizin dere, tepe, dağ gibi engebeli arazilerden oluşan 4.500 km’lik yol ağımızda, 491 değil! 487 köyümüzde gecesini gündüzüne katarak çalışıyor” ifadelerine yer verdi.

 

“KENDİ KUSURLARINI GÖRMEYİP, BAŞKALARINDA KUSUR VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEK ACİZLİKTİR”

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir tarafından yapılan eleştirilere cevap veren İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, “Hafta sonundan bu yana ilimiz genelinde olağanüstü bir durum yaşanıyor. Birileri İl Özel İdaremizi çalışmıyormuş gibi gösterme gayreti içerisinde olsa da, günlerdir gece gündüz çalışan ekiplerimiz sayesinde köy yollarımızda karla mücadele çalışmaları başarılı bir şekilde sürdürülmektedir. Açılması zaman alan bazı köy yollarımızdaki çalışmalar da Allah’ın izniyle kısa sürede tamamlanacaktır. KENDİ KUSURLARINI GÖRMEYİP, BAŞKALARINDA KUSUR VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEK ACİZLİKTİR. 2 bin 153 km’lik dar ve düz alanda başarılı olamayanlara rağmen, Özel İdaremizin dere, tepe, dağ gibi engebeli arazilerden oluşan 4.500 km’lik yol ağımızda, 491 değil! 487 köyümüzde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm ekiplerimizin Allah yardımcısı olsun. Başta Özel İdare Genel Sekreterimiz Sırrı Köstereli olmak üzere, Özel İdaremizin tüm çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Editör: K. CAN