Tanju Özcan’ın İl Özel İdaresi iddialarını belgelerle açıkladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “İl Özel İdaresi” hakkındaki iddialarını Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay Meclis Mikrofonu programında belgelerle açıkladı.

18.11.2021 - 13:18
Kaynak: Haber Merkezi

İl Özel İdaresi’nin bedelini ödemeden pis su arıtma tesisini kullandığını ve  izin istemeden kaçak hat bağladığını iddia eden Özcan’a yanıt Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Uğur Akbay’dan geldi. Akbay, Meclis Mikrofonu programında yaptığı açıklamada belgelerle hazırlıklı geldiklerini ancak Başkan’ın bu sıkıntılara girmek istemediğini belirtti.

“Başkan dinlemeye bile tenezzül etmedi”

Akbay açıklamasının devamında “Bakın burada bütün köylerle ilgili yapılmış olan, 2012’de başlayan Belediye ile İl Özel İdaresi arasında yapılmış protokol var. Hepsinin tek tek ve yıllara dair, ödemelerinin de yapıldığına dair protokolü var.Bunları ben Başkan’a göstereceğim. Sadece buna cevap veremezsiniz dedim son mecliste. Başkan bunu dinlemeye bile tenezzül etmedi. Biliyor çünkü sonucu biliyor. O sadece Başkan’ın söylemi. Ben söyleyim de benden çıksın. Nereye giderse gitsin. Öyle olmuyor maalesef.” dedi.


Editör: N. Taşlı
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz