Dikkat Tuzak Var!

  • 10.02.2022 12:23
  • (1)

Bir güç, devletleri ve milletleri paramparça etmek üzere bir şeyler deniyor, hedefine de adım adım yaklaşıyor.Tam bu noktada bir uyarı yapmak gerek; “Aman tuzağa düşmeyin her şeyinizi kaybedersiniz”

Korona virüsü ile oluşan büyük kırılma sonucu, tedarik zincirinin kopmasıyla tüm ürünlerde aşırı fiyat artışı yanında çip krizi, kauçuk krizi, yarı mamul krizi ile ürün tedarikinde olumsuz günler yaşanıyor. Ayrıca ülkelerin enflasyonlarında artış olduğuna şahit oluyoruz.  

Tüm dünyada enerji ve gıda alanlarında oluşan aşırı pahalanma sosyal hareketleri tetikleme ortamı oluşturdu. Hedefler kapsamında oluşacak zincirleme reaksiyon ile ulus devletleri parçalayarak, yeni dünya düzenine hazırlık yapılıyor. Bu yansıma sonucu en zengin ülkelerde bile sosyal hareketler başladı. Takip ediyor musunuz bilmiyorum Kanada'da isyan başlattılar. Sırada kimler var bilmiyoruz ama hedef ülkelerden birisi de elbette Türkiye.

Tabi hedef Türkiye ise işbirlikçi teşne örgütler ve yapılar herkesin malumu. Bugünlerde kimin nasıl hareket ettiğine bakarak küresel şer örgütünün yerli işbirlikçilerini tespit etmek ya da zaten bilinen rollerini perçinlemelerini gözlemlemek zor olmayacak.

Evet, azıcık feraset sahibiysek önümüze konulan tuzağın farkında olmak, kaos ortamında ülkemizin kaybedeceklerini öngörmek gerekiyor. Bu bağlamda her türlü kaotik çağrıya ve plana sağduyu ile yaklaşmak herkesin görevidir. 

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Gocabolulu
    Gocabolulu
    10.02.2022 12:46

    Faiz sebep enflasyon sonuç deyip döviz kurlarını dolayısıyla enflasyonu sıçratıp ekonomik istikrarsızlığı da mı dış güçlere bağlamalıyız? Başkanlık sistemi istediğinizi istediğiniz yere getirmek gibi bir imkan sunarken başta Cumhurbaşkanı danışmanları, kabinedeki bakanlar ve bürokrasinin öne çıkan isimleri bahsettiğiniz vahim durumda bu ülke için yeterli potansiyeli olan kişiler mi?

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız