Tam ortadayız.

  • 8.12.2014 00:00

     12 HAFTA SONUNDA 18 TAKIMLI LİGDE 9. SIRADA 4 GALİBİYET,  4 BERABERLİK VE 4 MAGLUBİYET İLE TAM ORTADAYIZ.

  

 

Bu açıklamalardan sonra bu yönetime, teknik heyete ve futbolculara laf eden gerçekten ayıp eder.

12. Hafta maçlarını seyreden arkadaşlar, her takımın birbirini yenebildiği bu ligde yeni kurulan ve her ne hikmetse pek de destek bulamayan (karşılıksız destek verenler hariç) bu takımı bir kez daha alkışlayalım.

Kayseri-Osmanlı maçını seyredip ligin ilk ikisini paylaşan bu takımlara nasıl, ne şekilde puan verdik, biraz düşünelim.

İkinci devrede, hocamızda hafta içinde açıklamalarda bulundu zaten bizim takımın neler yapacağını, bu takımlardan nasıl deplasmanlarda puanlar çıkartacağını göreceğiz.

Ligin en fazla gol atan takımlarındanız.

Bugüne kadar sadece 8 gol yiyen Kayseri takımına 2 gol atıp, son dakikalarda acemice puan kaybediyorsak, o Osmanlı denen takım son 10 dakikada maçın üzerine yatma hesapları yapıp vakitten çalıyorsa, bu takım boş değildir. 

Biz 16 puanın 10 puanını deplasmanlarda aldık.

Kendi evimizde kendi evimiz gibi oynayabilsek daha fazla puan toplamamız için hiçbir sebep yoktu.

Adana maçını almamız, şu Osmanlı takımının puan kaybetmesiyle aynı ölçüde sevindirdi beni.

Sonradan düşündüm niye böyle diye Levent Eriş ve Adana takımının yerine Özköylü ve Osmanlı takımına kıl kapıyorum sebep bu. Bizler şehir takımlarımıza sahip çıkamazsak özellikle ŞANLI BOLUSPOR takımımıza, işte parayla dalavereyle kendilerini tatmin için kurulan böyle sanal takımlar ligde söz sahibi olurlar.

O yüzden tüm seyircilerimize, eski yöneticilere, başkanlara, siyasilere basındaki arkadaşlara şehrimizin bu en büyük markasına hele bu şartlarda mutlaka destek olmalıyız.

Haftaya bizim deplasmanda 3 gol attığımız Alanya dan kendi evinde 4 gol yiyen ligin 3. sırasındaki 22 puanlı Antalya konuk edeceğiz .

19 puan yaptığımız zaman  nerelerde olacağımızın hesabı ortada.

İlk 6 içinde olup devreyi tamamladığımız takdirde, ikinci devre neler olacak göreceğiz.

Herkese iyi haftalar.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız